16. února 2016 • 12:35

Pilát chystá adrenalin: Skočí salto na motorce s fanouškem

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude to jedinečný zážitek a pořádný adrenalin. Freestyle motokrosař Petr Pilát svým fanouškům nabízí možnost unikátního zážitku, jaký jinde nemáte šanci zažít. Na svém facebookovém profilu vyhlásil unikátní soutěž a s výhercem skočí tandemové salto. „Jsou to vteřiny, ale opravdu intenzivní,“ říká úspěšný závodník.



Tandemový seskok s padákem si koupit lze. Ale tandemové salto na motorce? To opravdu ne... Jak je možné se k netradičnímu zážitku probojovat? Není to tak složité.

„Vymyslete cokoliv, co je spojené s mým jménem a se mnou. Mohou to být obrazy, pohádky, básničky, koláže, fotky, videa... Cokoliv. Dvanáctého března zveřejním na mém facebookovém profilu tři nejlepší díla. To, které dostane nejvíce lajků, zvítězí,“ uvedl Pilát, úřadující mistr Evropy ve freestyle motokrosu.

Petr Pilát chystá pořádný adrenalin. Chce skočit na motorce salto s fanouškem
Video se připravuje ...

Je jasné, že půjde o jedinečný zážitek. Tandemové salto je výjimečnou záležitostí. Někteří jezdci se o něj ani nechtějí zkoušet, je to nebezpečné. Salto s Pilátem by však probíhalo v jeho tréninkovém centru v Čerčanech. Dopad by nebyl na hlínu, ale do molitanů. „I tak je to ale pořádný adrenalin. Účastník se musí pevně držet řídítek. Když se při saltu pustí, spadne na nás také motorka,“ popisoval Pilát.

„Nejvíce adrenalinu je při nájezdu na rampu, to se vám rozechvějí všechny vnitřnosti. Já pak musím ve vzduchu opravdu škubnout s motorkou, abychom se přetočili,“ popisuje Pilát, který v letošním roce cílí na šampionáty mistrovství Evropy a mistrovství světa. Začátkem roku vybojoval třetí místo v rakouském Linci. Výtvory mohou fanoušci posílat na mail: soutez.petrpilat@gmail.com.

Jediným limitem pro zájemce o adrenalinovou pecku je váha případného výherce. Pilát nebude skákat do vzduchu s někým, kdo váží více jak 85 kilogramů. „Pak už by to byl risk,“ dodal Pilát, který v polovině března bude slavit své pětadvacáté narozeniny. A tímto způsobem je chce oslavit se svými fanoušky. Pilát tandemový „flip“ v minulosti skočil například s Martinem Šonkou, letcem ze série Red Bull Air Race.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud