30. července 2019 • 19:51

Podmol předvedl první venkovní dvojité salto. Nezastavil ho ani déšť!

Autor: pk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Překonávali gravitaci a nevadilo jim, že pršelo. Freestyle motokrosaři, jezdci na BMX a další kaskadéři se proháněli o posledním červencovém víkendu na brněnském výstavišti. Vrcholem akce bylo dvojité salto vzad. Poprvé bylo v České republice k vidění pod širým nebem. A zásluhu na tom má Filip Podmol. „Mám z toho radost, že se vše podařilo a fanoušci byli spokojení. Omlouvám se mamce, že prožila další srdeční zástavu. Těším se na další show,“ prohlásil Filip Podmol. Unikátní akci moderoval Libor Podmol, který se léčí po vážné havárii.



Přední domácí freestyle motokrosaři, jezdci na BMX kolech nebo koloběžkách. Poprvé své umění v takovém formátu předvedli v Brně. A chybět nemohl také Podmol Brothers, tedy specialisti na adrenalinová show. Po přeskoku rodinného domu nebo Taxisova příkopu na pardubickém dostihovém závodišti vymysleli další atrakci – první dvojité venkovní salto. A to v rámci akce Překonávání gravitace.

VIDEO: Překonávání gravitace

„Akce byla skvěle připravená, bohužel v sobotu v Brně celý den pršelo. To nakonec velice komplikovalo naše exhibice, ale ještě více vadil déšť jezdcům na kole,“ popisoval Libor Podmol, který celou akci pomáhal organizovat a koordinovat. A hlavně také na moderovat, když jezdil u diváků na vozíčku. „I to byl pro mě adrenalin. Většinou jsem skákal, teď jsem musel hodně mluvit.“

Tým kolem Podmola tak musel nakoupit hořáky, kterými se snažili vysušit dráhu. K večeru se počasí umoudřilo a v poslední vstupu skočil Filip Podmol dvojité salto a kolaři odjedli svůj závod. Podmol Brothers pak v Brně představili novou kolekci svého cool oblečení. „Fanoušci byli naprosto skvělí, vyjadřovali mi obrovskou podporu. Stáli frontu v dešti pro můj podpis,“ popisoval Libor Podmol, který si před dvěma měsíci zlomil obě nohy při závodě mistrovství světa.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud