3. srpna 2012 • 23:39

Skifař Synek dostal za stříbrnou medaili obří hamburger

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | FOTOGALERIE |  Celý den kvůli svému olympijskému závodu pořádně nejedl, veslař Ondřej Synek se ale pořádné večeře dočkal v pátek večer v Českém domě uprostřed Londýna. Jako díky za druhou olympijskou medaili pro Česko získal obří pětikilový hamburger.



Co dvoumetrový veslař Ondřej Synek spořádal po vysilujícím finále skifu proti Mahé Drysdaleovi z Nového Zélandu?

„Pět malejch plzní, jinak nic moc, dneska jsem skoro nejedl, jen málo ve vesnici. Ale ten den je tak hektický, že zatím nestíhám nic,“ stěžoval si Synek večer v Českém domě před oslavou s fanoušky.

To ještě nevěděl, že se pro něj připravuje vhodná odměna. Kuchaři v Českém domě připravili obří pětikilový hamburger. „Budu ho jíst do příští olympiády,“ odvětil Synek se smíchem, když těžký talíř zvedal nad hlavu jako trofej.

Synek si v Londýně užije ještě sobotu, v neděli ale už pospíchá za svojí ženou Pavlou, která má příští týden termín porodu. „Domů jsem volal, všechno v pohodě. Břicho je dobrý, ještě nezmizelo,“ vyprávěl Synek. „Myslím, že to stihnu, pak si to užijeme.“

Slavnostní předání obřího hamburgeru
Video se připravuje ...

Stříbrný veslař se pochlubil, že od manželky dostal pochvalu, ale zároveň se dočkal i lehké výtky. „Před olympijskými hrami v Číně jsem slíbil manželce, že když vyhraju, tak jí koupím auto Ford Mustang. Teď jsem nevyhrál, zase odloženo, takže byla lehoulililince zklamaná.“

V sobotu se Synek chystá fandit skifařské kolegyni Mirce Knapkové, která pojede o medaili od půl druhé. „Ještě chci fandit Mirce, zabalit loď. Oslavu si schovám, až se narodí prcek. Zapijeme to a oslavíme všechno dohromady,“ plánuje Synek.
Stříbrný medailista Synek u pípy v Českém domě
Stříbrný medailista Synek u pípy v Českém domě

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud