13. srpna 2012 • 11:20

Oslava živoucí legendy. "DJ Bolta" poctili šampaňským za 2,6 milionu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před startem finálového závodu na 100 m sprinter Usain Bolt diskžokeje napodoboval, po triumfálním vystoupení na olympiádě v Londýně se jím skutečně stal. Pětadvacetiletá legenda a největší postava Her zahrála na večírku, kde s jamajským týmem slavil tři zlaté medaile. Oslava probíhala, jak je Boltovým zvykem, ve velkém stylu.



Bolt slavil trojnásobný triumf, když v Londýně jako první v historii obhájil zlato na stovce a dvoustovce a navíc ve světovém rekordu přidal vítězství ve štafetě na 4x100 metrů.

"Cítím se skvěle. Jako první jsem obhájil tři zlata na olympiádě, mám zlata z mistrovství světa, mnohokrát jsem překonal světový rekord. Teď jsem legendou,budu se bavit a fanouškům předvedu bláznivé věci věci," vykládal Bolt na tiskové konferenci.

Při oslavě tří olympijských triumfů svá slova dodržel do puntíku. Po večírku se sponzory se přesunul do klubu Movida, kde pokračoval v oslavách mimo jiné s krajanem Yohanem Blakem a britskou plavkyní Rebekou Adlingtonovou.

Jako dar dostali patnáctilitrovou láhev šampaňského Ace of Spades, za kterou si klub normálně účtuje 80 tisíc liber (asi 2,6 milionu korun). Domů odešli v šest hodin ráno.

Tentokrát Bolt vynechal švédské házenkářky, se kterými slavil na pokoji v olympijské vesnici první zlato v běhu na sto metrů.

Jamajský sprinter Usain Bolt si na oslavu třetího olympijského zlata z Londýna vyzkoušel roli hudebního dýdžeje
Jamajský sprinter Usain Bolt si na oslavu třetího olympijského zlata z Londýna vyzkoušel roli hudebního dýdžeje

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud