Zdeněk Janda
10. února 2014 • 12:24

VIDEO: Jágr po příletu jen krátce zamával, pak se potkal se Sáblíkovou

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE SOČI | Hokejová reprezentace už má v Soči i svou největší hvězdu. Krátce po dvanácté hodině místního času se Jaromír Jágr krátce mihl na letišti před VIP stanem, v němž probíhalo odbavení zámořských hvězd. Po chvilce zalezl do autobusu, na zvolání ruských novinářů jim jen rozverně zamával. Jinak se Jágrův přesun do olympijské vesnice uskutečnil stejně jako u dalších hráčů bez přítomnosti novinářů.



41letý útočník přiletěl z New Yorku, v letadle, které zajišťovala NHL, strávil okolo jedenácti hodin. Spolu se spoluhráči z Devils – Patrikem Eliášem a Markem Židlickým se na letišti dlouho nezdrželi. Přicestoval s nimi i Tomáš Plekanec , kapitán národního týmu.

Žurnalisté k hráčům neměli přístup, mohli všechno sledovat jenom zpovzdálí. Jágr chvilku venku postával, než nastoupil do autobusu. Napodruhé vyslyšel zvolání ruských reportérů, kteří na něj houkli: „JAROMIR! JAROMIR!“

Lídr Devils jen krátce zamával a zaplul do autobusu. Na všehno se můžete podívat na VIDEU.

Národní tým se dočkal své největší hvězdy, Jaromír Jágr už je v Soči
Video se připravuje ...

K večeru českého času čeká národní tým první společný trénink. "Odpoledne ještě čekáme Gudase , Hanzala , Zbyňka Michálka a Paláta ," uvedl Zdeněk Zikmund, mluvčí reprezentace.

Zbylí zámořští hráči už jsou v Soči a nadechují olympijskou atmosféru. Vzhledem k atuálním klimatickým podmínkám si ale spíše připadají jako na letních Hrách...

O chvíli později se už pak ocitl Jágr ve společnosti Petra Nedvěda a Martiny Sáblíkové a smáli se na celé kolo...

Tímto strojem se do Soči dostala parta hokejistů New Jersey Devils.Foto Miroslav Horák (Sport)

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud