Zdeněk Janda
10. února 2014 • 12:24

VIDEO: Jágr po příletu jen krátce zamával, pak se potkal se Sáblíkovou

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE SOČI | Hokejová reprezentace už má v Soči i svou největší hvězdu. Krátce po dvanácté hodině místního času se Jaromír Jágr krátce mihl na letišti před VIP stanem, v němž probíhalo odbavení zámořských hvězd. Po chvilce zalezl do autobusu, na zvolání ruských novinářů jim jen rozverně zamával. Jinak se Jágrův přesun do olympijské vesnice uskutečnil stejně jako u dalších hráčů bez přítomnosti novinářů.



41letý útočník přiletěl z New Yorku, v letadle, které zajišťovala NHL, strávil okolo jedenácti hodin. Spolu se spoluhráči z Devils – Patrikem Eliášem a Markem Židlickým se na letišti dlouho nezdrželi. Přicestoval s nimi i Tomáš Plekanec , kapitán národního týmu.

Žurnalisté k hráčům neměli přístup, mohli všechno sledovat jenom zpovzdálí. Jágr chvilku venku postával, než nastoupil do autobusu. Napodruhé vyslyšel zvolání ruských reportérů, kteří na něj houkli: „JAROMIR! JAROMIR!“

Lídr Devils jen krátce zamával a zaplul do autobusu. Na všehno se můžete podívat na VIDEU.

Národní tým se dočkal své největší hvězdy, Jaromír Jágr už je v Soči
Video se připravuje ...

K večeru českého času čeká národní tým první společný trénink. "Odpoledne ještě čekáme Gudase , Hanzala , Zbyňka Michálka a Paláta ," uvedl Zdeněk Zikmund, mluvčí reprezentace.

Zbylí zámořští hráči už jsou v Soči a nadechují olympijskou atmosféru. Vzhledem k atuálním klimatickým podmínkám si ale spíše připadají jako na letních Hrách...

O chvíli později se už pak ocitl Jágr ve společnosti Petra Nedvěda a Martiny Sáblíkové a smáli se na celé kolo...

Tímto strojem se do Soči dostala parta hokejistů New Jersey Devils.Foto Miroslav Horák (Sport)

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud