11. února 2014 • 08:50

Pavelcovu masku tvořil Švéd. Snad mi nepovolil šroubek, smál se

Autor: mto, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už minulý týden představili své olympijské helmy gólmani Jakub Kovář s Alexandrem Salákem, až v Soči ukázal svou nejnovější chloubu také pravděpodobný muž číslo jedna mezi tyčemi Ondřej Pavelec. A že se povedla! Nechybí národní znak, vlajka, ani nápis Czech republic. Graficky ji zpracoval David Gunnarsson, tedy naprostá světová špička.



Prvním soupeřem českého týmu bude ve středu mužstvo Švédska, tedy oddíl, kterému jistojistě bude fandit i muž, který měl Pavelcovu masku ještě nedávno v ruce. Ale majitel o kvalitu strach nemá.

"Poznám to až na tréninku, jestli mi nepovolil nějaký šroubek," vtipkoval naoko šestadvacetiletý gólman před včerejším vstupem na led.

Že bude ale všechno fungovat bez potíží potvrdil na svých oficiálních internetových stránkách také Gunnarsson. "Jsem pyšný na to, že můžu být tím, kdo pro Ondřeje tvoří motiv na masku," napsal populární grafik a připomněl, že pro gólmana Winnipegu vyráběl masku už pro Hry ve Vancouveru.

Jestli se Pavelec zapojí do akce už zítra, se ještě neví. Jeden ze scénářů totiž praví, že jej čeká až druhý zápas s Lotyšskem...

Kovář ukázal českou masku pro Soči: Bude se hodit k dresu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud