22. února 2014 • 15:17

ŽEBŘÍČEK: 8 největších hvězd z NHL, které v Soči propadly

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Před olympijskými hrami v Soči se spekulovalo, kteří hvězdní hráči předvedou svůj hokejový um a budou středem pozornosti. Jenže ne všichni předvedli skvostnou formu. Podívejte se na žebříček osmi hráčů z NHL, kteří na ZOH nejvíce zklamali.



Olympijské hry jsou vždycky velkou událostí. Jsou jen jednou za čtyři roky a hráči mají možnost je vyzkoušet jen párkrát nebo klidně jenom jednou (samozřejmě bereme v potaz, že většina hráčů se na olympiádu vůbec nepodívá).

Jenže když září hokejista v NHL, trenér i fanoušci mají jistá očekávání. A hráči je ne vždy splní. Americký server bleacherreport.com vytvořil žebříček osmi hojistů z NHL, kteří v Soči zklamali nejvíc.

Podívejte se na výsledek v galerii:

8. John Tavares - V bodování NHL je na třetím místě a ve třiadvaceti letech měl představovat novou generaci kanadských útočných hvězd. Proti Lotyšsku se ovšem zranil, natrhl si meniskus. Jenže ani předtím vůbec nezářil. V zápasech se k ničemu nehrnul, na branku vystřelil šestkrát a měl druhou nejnižší průměrnou dobu na ledě.
8. John Tavares - V bodování NHL je na třetím místě a ve třiadvaceti letech měl představovat novou generaci kanadských útočných hvězd. Proti Lotyšsku se ovšem zranil, natrhl si meniskus. Jenže ani předtím vůbec nezářil. V zápasech se k ničemu nehrnul, na branku vystřelil šestkrát  a měl druhou nejnižší průměrnou dobu na ledě.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud