Romana Barboříková
22. srpna 2015 • 05:20

Je to boj! Kanoisty na MS masírují na chodbě, ale i z ní je vyhnali

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MILÁNA | Tichá klidná místnost se vším potřebným vybavením, vonné svíčky na uvolnění… Tak s tím při masážích na mistrovství světa v rychlostní kanoistice čeští reprezentanti rozhodně počítat nemohou. Skutečnost je následující: úzká chodba hotelu, případně některý z pokojů, na který se vedle postele vejde ještě masážní stůl. A přímo na závodišti? Stan, aby bylo aspoň trochu stínu, v něm přenosný masážní stůl a pár židlí.



Maséři a fyzioterapeuti kanoistů jsou ale na bojovější podmínky zvyklí, a proto jsou už i pohotoví a umí využít každého místečka, jako je právě třeba hotelová chodba.

Není místo? Favorit na zlato Fuksa si užil masáž i na chodbě!
Video se připravuje ...

„Ale i z té už nás vyhnali. A na pokoji, který mám já, prostě masírovat nelze. Je to jednolůžák. Budu muset chodit po dvoupokojových,“ popisoval ve čtvrtek osobní masér Martina Fuksy František Noll. Prý si zřejmě někdo z dalších hostů na problémovější průchod chodbou stěžoval.

„Začala najíždět spousta cizinců. Ale dalo se tam projít bez problémů. Spousta lidí to brala a smála se. Ale jeden host se mi zdál podezřelý. A asi do dvaceti minut přišel zástupce hotelu, že musíme z chodby,“ popisoval konfliktní situaci Noll. Když to ale jinak nejde, tak to prostě nejde. Takže další večer masíroval na chodbě znovu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud