30. března 2012 • 19:45

Nehoda s plavkami: Phelpse porazil i s holým zadkem!

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vzpomínáte na Gillian Cookeovou? Že vám to jméno nic neříká? Je to ta nebohá bobistka, která se proslavila odhaleným pozadím poté, co jí na startu praskla kombinéza. Něco podobného se teď přihodilo i americkému plavci Nathanu Adrianovi... Ten navíc i přes nehodu s plavkami dokázal na Grand Prix v Indianapolis porazit slavného Michaela Phelpse. Tenhle úspěch ovšem pod dojmem Adrianova pozadí ustupuje trochu do pozadí...



"Tohle se mi ještě nikdy nestalo, ani v tréninku. Takhle jsem ještě neplaval," uvedl Adrian, jenž časem 48,62 sekundy porazil Phelpse o 12 setin.

"Došlo k tomu, když jsem se předklonil. Slyšel jsem po odrazu, jak to ruplo. Co jsem mohl dělat? Přece nezastavím," líčil olympijský vítěz a mistr světa ve štafetě, jenž si po dohmatu řekl o ručník, aby mohl vylézt z vody a nepohoršil okolí. "Prasklo to přes celý zadek," přiznal třiadvacetiletý téměř dvoumetrový plavec.

Tohle se mi ještě nestalo, smál se Nathan AdrianFoto Profimedia.cz

Díky veselé příhodě se rázem stal terčem vtípků. "Prý jsi dneska předvedl divákům pořádnou show," žertovala na jeho účet na Twitteru olympijská vítězka Natalie Coughlinová.

Adrian nemá v úmyslu vytahovat se tím, že porazil Phelpse i s takovým handicapem.

"Ještě by si mojí fotku dal na zeď místo Iana Crockera a byl bych v průšvihu," uvedl s odkazem na to, jak se Phelps motivoval před olympiádou v Aténách poté, co v národní kvalifikaci prohrál s Crockerem na motýlkářské stovce.

V průběhu rozhovoru s Adrianem se můžete podívat i na fotky celého incidentu:

Nathan Adrian Responds to Suit Slip from SWIMSWAM on Vimeo.

Nešťastná bobistka zažila velký trapas se svou kombinézou
Nešťastná bobistka zažila velký trapas se svou kombinézou

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud