29. července 2013 • 10:15

Nešika Phelps: Legendární plavec si zlomil nohu... na golfu!

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Legendární americký olympionik Michael Phelps, který vloni ukončil kariéru, se objevil na plaveckém mistrovství světa v Barceloně kulhající a s bandáží na pravé noze, která skrývala zlomeninu. Tu si Phelps způsobil na golfu.



Vloni v říjnu způsobil plavecký šampion Phelps senzaci, když na milionářském turnaji Links Championships ve skotském St. Andrews předvedl put ze vzdálenosti 48,5 metru. Tentokrát si ale z golfu přinesl horší zkušenost.

„Myslím, že je asi pravda, že se člověk na golfovém hřišti může zranit,“ žertoval Phelps v Barceloně, kde právě sleduje plavecký světový šampionát pro stránky plavecké federace FINA.

„Je to jen zlomenina, nic hrozného. Jen jsem teď hodně opatrný,“ líčí Phelps, který odmítl sdělit, jak ke zranění přišel.

„Doma se do té nohy nějak bouchnul a pak na golfovém turnaji ušel asi dvacet mil a způsobil si únavovou zlomeninu,“ prozradil Phelpsův bývalý kouč Bob Bowman. „Bude v pohodě, není to nic vážného.“

V plaveckém světě rostou spekulace, že se Phelps k plavání vrátí a bude závodit za tři roky na olympijských hrách v Rio de Janeiru. V Barceloně je však jenom jako divák.

„Je docela divné být na téhle straně,“ řekl Phelps. „Je fakt zvláštní sedět na tribuně oblečený. Ale líbí se mi, že se budu na plavání dívat a nemusím být nervozní. Plavecké závody uvidím od ukončení kariéry vlastně poprvé. Nevím, jak zareaguju, ale těším se na to.“

Legendární plavec Michael Phelps si zlomil nohu. Na golfu!
Legendární plavec Michael Phelps si zlomil nohu. Na golfu!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud