22. května 2018 • 04:58

Koukalovou na galavečer nepozvali. Co si o její knize myslí Krčmář či Vítková?

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě před pár měsíci by si neúčast Gabriely Koukalové na slavnostním galavečeru českého biatlonu nedokázal nikdo představit. Dvojnásobná mistryně světa však na pondělní události chyběla. Cenu pro nového krále českého biatlonu přebral olympijský medailista z Pchjongčchangu Michal Krčmář. Řeč však přišla i na knihu Koukalové s názvem "Jiná", která vyvolala nejen mezi fanoušky řadu rozporuplných reakcí.



"Naprosto chápu, že mě letos nepozvali - nezávodila jsem, ani jsem oficiálně a definitivně neukončila kariéru. Vydala jsem knihu, která vzbudila mnoho emocí. Jejich rozhodnutí plně respektuji." Těmito slovy okomentovala osmadvacetiletá biatlonistka fakt, že na galavečeru českého biatlonu chyběla.

Pořádné emoce však její kniha vzbudila i mezi jejími bývalými kolegy z reprezentace. "Knihu jsem nečetl, ale já ty věci vidím trošku jinak. Asi bych ale kecal, kdybych řekl, že mě některé věci z knihy nepřekvapily. Četl jsem pár článků a titulků v novinách, překvapený jsem svým způsobem určitě byl," říkal Michal Šlesingr , který s Koukalovou razantně vystupoval proti dopingu.

Koukalová knihou vyvolala emoce. Jak na ní reagují její kolegové z oboru?
Video se připravuje ...

Svůj názor na autobiografii Koukalové řekl i nový král českého biatlonu Michal Krčmář . "Ne, nečetl jsem ji. Čtu knihu o Fourcardovi. Ale jak proběhla prezentace knihy, tak mě to moc nezaujalo a nepočítám, že bych si ji přečetl. Věci, co okolo vyskákaly, mě nezajímají," říkal rodák z Vrchlabí.

Michal Krčmář však bere názory na autobiografii Koukalové s nadhledem. "Já s Gabčou vycházel velmi dobře, hovořili jsme spolu na soustředěních hodiny. Proto knihu nechci hodnotit, je to názor od názoru. Ale lidé okolo mě na knihu nemají moc kladný názor, jde však o to, jestli tito lidé jsou objektivně schopni posoudit všechny věci okolo. Mě nejvíce překvapilo, že Gábina byla nemocná, to jsem absolutně netušil. Jsem rád, že už je v pořádku," uzavřel stříbrný medailista z Koreje ze sprintu na deset kilometrů.

Ke knize se odmítla vyjádřit i Veronika Vítková , která anketu o biatlonistu roku vyhrála u fanoušků. "Nebudu to komentovat," říkala majitelka bronzovém medaile z Pchjongčchangu s úsměvem.

Krčmář: Biatlonista roku? Je to třešnička na dortu. S volbou nového trenéra jsem naprosto spokojený
Video se připravuje ...

Sparťan Michal Krčmář si na sebe dres rivala Slavie nevzal
Sparťan Michal Krčmář si na sebe dres rivala Slavie nevzal

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud