1. března 2011 • 18:37

Lukáš Bauer: Chci vydržet závodit až do Soči

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

CHAT - Český lyžař Lukáš Bauer na vysněnou medaili z mistrovství světa v norském Oslu nedosáhl. Na své nejoblíbenější trati 15 km klasicky dojel sedmý, 55 vteřin za vítězem Matti Heikkinenem z Finska. V online rozhovoru se čtenáři iSport. cz. odpovídal na otázky týkající se nejen samotného závodu, ale i plánů do budoucnosti.



Jak dlouho chce ještě zůstat u profesionálního závodění? "Chtěl bych vydržet závodit až do Soči," netají své plány česká naděje pro zimní olympijské hry v Soči v roce 2014.

A jaké představy o budoucnosti má po skončení kariéry? Uvažoval by třeba o práci sportovního komentátora? "Záleží pokud by byl zájem, ale jednoznačně to není nic jednoduchého a vyžadovalo by to slušnou přípravu, ale proč ne. Navíc si myslím, že pokud chceme přitáhnout větší pozornost k běžeckému lyžování tak to je jeden z důležitých klíčů a bylo by vhodné zařazovat více informací ze zákulisí ( servis, trenéři, průběh závodu)."

V otázkách se objevil i dotaz na astma, kterým česká lyžařská jednička trpí. "Samozřejmě to, že máte astma skvělé není, ale jsem pod kontrolou a dělám co mě baví, takže to neřeším..."

CELÝ ONLINE ROZHOVOR S LUKÁŠEM BAUEREM ČTĚTE POD ČLÁNKEM.



Lukáš Bauer na trati 15 km klasicky na mistrovství světa v Norsku
Lukáš Bauer na trati 15 km klasicky na mistrovství světa v Norsku

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud