7. února 2013 • 11:01

Záhrobská stihla zahájení, do dějiště MS se vrátí těsně před závody

Autor: Barbora Žehanová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen nakrátko se zatím sjezdařka Šárka Záhrobská zastavila v dějišti mistrovství světa ve Schladmingu. Jelikož disciplíny trojnásobné slalomářské medailistky ze světového šampionátu jsou na programu až v závěru, vrátí se sem až krátce před nimi.



V pondělí odpoledne tu bronzová olympijská medailistka dostala novou helmu s obrázkem pro štěstí na šampionát, v jejím případě se slonem. Večer pak zašla s fyzioterapeutkou Lucií Slukovou na slavnostní zahájení. „Snad moje vůbec první, kde jsem stihla být,“ dodávala se smajlíkem na svém facebookovém profilu.

O den později pak natočila video z volného ježdění nedaleko od Schladmingu. „Lyžujeme si tu pro radost volně v čerstvém sněhu, prašanu, ale před mistrovstvím světa ještě jedeme závodit do Slovinska, Itálie,“ vysvětlovala. Tréninkové podmínky v dějištích velkých akcí navíc nebývají nejsnazší.

Obří slalom je v plánu ve čtvrtek 14. února, slalom pak v sobotu 16. února. „Vrátíme se až na konci týdne na lehký, krátký trénink,“ dodala Záhrobská, jež v létě absolvovala odstranění nádoru na hypofýze.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud