27. prosince 2008 • 04:00

Otevřený dopis českých skokanů na lyžích

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciální Sport Magazín před domácím MS v hokeji: program, soupisky i exkluzivní rozhovor s Radimem Rulíkem
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští reprezentanti ve skocích na lyžích se vzbouřili proti vedení úseku a nárokují si reklamy na lyžích, které nejsou součástí reprezentační smlouvy. Funkcionáři jim hrozí odvetou. Přečtěte si dopis, kteří zaslali skokané vedení svazu.



Pane Leoši Škodo a Mgr. Rostislave Jozífku,

chceme Vás předem upozornit, že již delší dobu dochází k dost podstatným nesrovnalostem ve vlastnictví reklamních ploch a jejím využití, či spíše již delší dobu nevyužití z Vaší strany. Skokanské lyže jsou majetkem naším (reprezentantů) nikoliv svazu, či úseku.

Z tohoto důvodu také budeme po zbytek zimní sezony 2008/2009 využívat reklamních ploch na skokanských lyžích pro osobní účely a využijeme proto plochu k tomu určenou. Vy, jako úsek skoku můžete samozřejmě nadále využívat reklamních ploch v rozsahu 350 cm2, přesně tak, jak je to uvedeno v reprezentační smlouvě, která je podepsána mezi Vámi a námi reprezentanty.

Skokané v ohrožení >>>

K dnešnímu dni je využito 48 cm2 na hlavě a 110 cm2 na skokanské kombinéze, zbytek ploch je pokryt reklamami, které tam vůbec být nemusí, takže máte určitě stále co nabídnout případným zájemcům o sponzoring v sezóně domácího šampionátu.

Jak je to s dalšími 50 cm2, které nejsou ve smlouvě vůbec uvedeny, je také otázkou. Pokud byste chtěli, tak samozřejmě můžeme jednat o případném odkoupení reklamní plochy ze skokanských lyží.

S pozdravem reprezentanti ČR ve skoku na lyžích

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud