13. června 2018 • 11:25

Samková shání peníze pro své „mlaďáky“: Namažte jim perutě!

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Může z nich být nová Eva Samková, teď ale potřebují pomoct. Desítka juniorských snowboardkrosařů se chystá na srpnové juniorské mistrovství světa na Novém Zélandu. Na nákladnou cestu shánějí peníze, kde se dá. Pomocí nápadité crowdfundingové kampaně teď chtějí získat 600 000 korun z potřebného milionu.



Jsou zvyklí si na cestách sami vařit i prát, na Nový Zéland je ale auto nedopraví a v roubence se neubytují.

„Mlaďáci tak mají dvě možnosti: vzdát se svých deseti vyjetých fleků nebo si říct o Tvoji pomoc! Mají natrénováno, mají výsledky, mají šanci. Namaž jim perutě a pošli je vstříc jejich životní výzvě!“ zní výzva akce českého snowboardkrosového týmu na Hithitu, kde se snaží potřebné peníze vybrat mezi veřejností.

Ta může přispět srdcovou třístovkou nebo si vybrat z široké nabídky dalších možností. Patří k nim nákup Red Bullu ze speciální edice se Samkové knírem, ve světě sociálních sítí už unikátní pohlednice, čepice, Samkovou podepsaná trička či softshellky, ale i hodina u fyzioterapeuta, trénink s reprezentanty nebo rodinná dovolená v Krkonoších. Vrcholem je možnost odjet s týmem přímo na Nový Zéland.

„Podpořte, prosím naše skvělé mladé juniory. Já je taky podpořím finančně i psychicky. Jsou skvělí, já je mám ráda a věřím, že ty medaile přivezou,“ vyzývá olympijská vítězka Eva Samková.

Ta svůj první velký úspěch kariéry slavila před osmi lety vítězstvím na juniorském světa právě v novozélandské Cardroně, kde se šampionát koná i letos.

„Nový Zéland má pro český snowboardcross zvláštní kouzlo. Nalep kníra a pomoz spolu s Evou dostat juniory mezi elitu!“ vyzývají snowboardkrosaři.

Přispět můžete zde: https://www.hithit.com/cs/project/4875/zeland-vola-mladi-snowboardcrossari-touzi-uspet-ve-svete

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud