22. srpna 2012 • 22:00

VIDEO: Šampion Ježek se chystá na paralympiádu, fotil se s fanclubem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SIX CHANCES | Olympiáda v Londýně je minulostí, ale paralympionici svůj vrchol sezony teprve vyhlížejí. Mezi největší favority paralympiády, která startuje 29. srpna, patří i cyklista Jiří Ježek. Právě několikanásobný medailista z nejrůznějších paralympijských podniků je jednou z tváří unikátního filmového projektu Six Chances, který mapoval cestu a přípravu českých sportovců na Hry a paralympiádu v Londýně. iSport.cz, který je partnerem projektu, nabízí další ze série ukázek z tohoto dokumentu.



Před odletem do Londýna se Ježek v Praze vyfotografoval s členy svého „funclubu“. Přípravu na paralympiádu si pochvaluje. „Od 1. prosince jsem najel přes 15 000 kilometrů, což je nejvíc v mojí kariéře,“ prozradil cyklista.

Jiří Ježek se fotil se svým fanclubem pod Pražským hradem
Video se připravuje ...

Ježek je jednou z osobností, jejichž cestu na Olympijské a Paralympijské hry v Londýně sledují kamery v rámci dokumentu Six Chances, jehož výsledkem pak bude celovečerní film.

Dalšími sledovanými sportovci jsou atleti Romam Šebrle, Denisa Rosolová, Petr Svoboda a Jiřina Ptáčníková, judisté Lukáš Krpálek, Jaromír Ježek a Pavel Petřikov, zlatý moderní pětibojař David Svoboda a sportovní gymnastka Petra Fialová.

Jiří Ježek v unikátním projektu Six Chances
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud