21. července 2016 • 18:52

Páteční Sport Magazín: golfová sexy výzva i Pogbův miliardový tanec

Autor: pes
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Golfová kráska Klára Spilková ve fotoreportáži olympijského seriálu, Paul Pogba v očekávání rekordního fotbalového přestupu, ale i zapomenutá Yvetta Hlaváčová, pokořitelka kanálu La Manche. Tahle trojice osobností tvoří páteř pátečního Sport Magazínu.



„Řekněte mi, až budete fotit, já vždycky otevřu oči, jo?“ přivírala Klára Spilková víčka před sluncem, když pózovala pro další díl seriálu olympijských nadějí. Do Ria pod pět kruhů se stejně jako golf vydá historicky poprvé a v dotazníku mluví o Zátopkovi, Phelpsovi a Samkové.

Sport MagazínFoto iSport.cz

„Nikomu jsem nenahrával, byl jsem strašný sólista,“ vypráví v rozhovoru Paul Pogba, jenž téměř jistě posílí Manchester United za nejvyšší sumu v dějinách fotbalu. „Až časem jsem se naučil, že je lepší do hry zapojit i ostatní. Ale je přece skvělé, když driblink funguje. Je mnohem těžší kombinovat narážečkami, než kličkovat.“

„Syn mě často posílá plavat,“ navazuje Yvetta Hlaváčová, někdejší ikona českého plavání, která přeplavala Vltavu z obou směrů a taky dodnes drží ženský rekordní čas zdolání kanálu La Manche. „Pak si dá k bazénu křesílko, vezme papír, tužku a dělá si poznámky. Fandí, běhá kolem bazénu a křičí: Dýchej! Zaber! Víc maminko! Ještěže neumí měřit se stopkami,“ směje se.

Ve které zemi dnes Hlaváčová žije? Proč Pogba nerad hlavičkuje? A jak nahlíží Spilková na případ zika? O tom se dočtete v pátečním Sport Magazínu.

Co najdete v pátečním Sport Magazínu:

Téma: Paul Pogba, přestup za 3 miliardy korun
Přehled: nejdražší přestupy fotbalové historie
Fototéma: Klára Spilková
Uniklo z facebooku: Karel Jarolím
Rozhovor: Yvetta Hlaváčová
Můj první gól: Lukáš Došek
Vysoká hra Zdeňka Haníka: hra jako ženský orgasmus
Sportovní TV přenosy na celý týden

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud