14. února 2018 • 00:00

Vrací se HET liga plná hvězd. Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po zimní pauze je zpátky HET liga a naplno se rozjíždí souboj o to, kdo potrápí zatím suverénní Plzeň. Protáhne Sigma snový podzim? Zabojuje mocně posílená Sparta? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.



Podzimní část HET ligy postavila na hlavu všechny předpovědi, které před sezónou pasovaly na jasné favority ligy obě pražská S, napěchovaná zahraničními hvězdami. Místo toho tu máme skvěle šlapající Viktorii Plzeň se čtrnáctibodovým náskokem a Sigmu Olomouc, kterou od druhé příčky dělí jenom horší skóre. Co na to říkají tipéři?

Hodně oblíbený je tip na to, že Sparta napraví zpackaný podzim a zakončí sezónu do třetího místa v kurzu 1,60:1. Stanciu, Kanga, Ristic. Ani před jarní částí ligy se Sparta nedržela s přestupy při zdi. Jak píše v analýze tipér diegom, první důležitý krok k úspěchu tohoto tipu můžou letenští udělat hned v úvodním kole, když hostí Liberec, který je o dva body před nimi.

Rozloučí se Jihlava s ligou?

 Na druhém konci tabulky sázkaři věří tomu, že Jihlava neskončí do čtrnáctého místa. Na rozlučku Vysočiny s nejvyšší soutěží naložil tipér houda dokonce rovných 10 000 Kč!

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Články odjinud


Články odjinud