26. března 2018 • 17:35

DIGI TV: 50% sleva na nejlepší fotbal s možností vyhrát nový automobil

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jediná televize v Česku nabízí možnost sledovat anglickou Premier League, španělskou La Ligu i německou Bundesligu, a přitom vyhrát nové rodinné auto. DIGI TV totiž přišla se soutěží o několik vozů Renault Clio Grandtour. Té se automaticky zúčastní každý, kdo s DIGI TV uzavře novou smlouvu, prodlouží tu stávající na další období nebo si objedná vyšší programový balíček.



Soutěž o osobní vůz Renault Clio Grandtour odstartovala koncem loňského roku a už má tři výherce. V lednu s nablýskaným vozem odjel věrný zákazník DIGI TV Martin Petrucha z Blížkovic, který si v prosinci minulého roku prodloužil smlouvu o další dva roky.

„Když mi volali z DIGI s tím, že jsem vyhrál automobil, byl jsem opravdu hodně překvapený a šťastný. Takové věci se nestávají každý den. Na DIGI TV sleduji především sporty, jako každý správný chlap, ale v nabídce si vybere i celá moje rodina,“ sdělil při předání první výherce soutěže Martin Petrucha.

V únoru se z nového vozu radovala paní Anna Cibulková
Video se připravuje ...

V únoru se z nového vozu radovala paní Anna Cibulková z Horšovského Týna, která má DIGI TV už řadu let. „Celou dobu jsem si myslela, že si ze mě někdo dělá srandu, ale já vážně vyhrála. Teď si budu muset oprášit řidičák, abych se v tom krásném autě mohla projet,“ řekla druhá výherkyně nového automobilu. Známý je již i výherce třetího letošního slosování, kterým je pan Karel Skoupý z Městce Králové.

Soutěž pokračuje a další vůz již čeká na svého nového majitele. Kompletní pravidla soutěže jsou k dispozici na stránkách DIGI TV.

Nejlepší fotbal na DIGI TV

DIGI TV je oblíbená mezi sportovními fanoušky díky exkluzivnímu vysílání nejlepších evropských fotbalových soutěží. Atraktivní nabídku anglické Premier League a španělské La Ligy na DIGI TV rozšířila od března německá Bundesliga. DIGI TV již odvysílala první zápasy této nejnavštěvovanější fotbalové ligy, kterou budou moct diváci sledovat na kanálech DIGI Sport přinejmenším do roku 2021.

Kromě exkluzivního fotbalu nabízí DIGI TV ten nejlepší mužský tenis v podobě seriálu ATP World Tour. Právě v těchto dnech vysílá na kanále DIGI Sport 2 HD zápasy prestižního turnaje série Masters z Miami. DIGI TV ale není jen sportovní televizí. Z bohaté a vyvážené programové nabídky si vybere celá rodina.

Kombinace slev a soutěže

K pořízení či prodloužení DIGI TV je nyní ta nejlepší doba. Nejen, že mají zákazníci možnost vyhrát rodinný automobil, ale také právě probíhá akce, při níž mají noví zákazníci první tři měsíce za poloviční cenu. Kdo si tedy pořídí DIGI TV nyní, získá 50% slevu na jakoukoli programovou nabídku, a ještě je automaticky zařazen do soutěže o automobil.

Diváci tak například za ZÁKLADNÍ balíček DIGI TV s více než 70 televizními kanály dají první tři měsíce 149 Kč měsíčně, za MAXI balíček s kompletní nabídkou 103 kanálů jak na satelitní DIGI TV, tak u televize přes internet budou první tři měsíce platit 399 Kč.

DIGI TV láká nejen na pestrou sportovní nabídku včetně exkluzivního fotbalu a mužského tenisu. V její komplexní programové nabídce si vybere každý. Vysílá od kvalitních filmů, přes seriály, dokumenty, zpravodajství až po dětské pořady. DIGI TV si můžete objednat na stránkách www.novadigitv.cz.

Témata:  soutěž, DIGI TV
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud