28. června 2018 • 00:00

Co má společného Liga mistrů, česká fotbalová liga a hokejová extraliga? To vše najdete nově v O2 TV

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Začíná nová éra televizního vysílání. Ligu mistrů a hokejovou extraligu od nové sezony v O2 TV Sport rozšíří také kompletní česká fotbalová liga. Těšit se můžete na minimálně 105 přímých přenosů za sezonu, větší zapojení videorozhodčích či aktuální zápasové statistiky přímo na vašich obrazovkách.



Kde uvidíte největší ligové šlágry?

Od sezony 2018/2019  odvysílá O2 TV vůbec poprvé v historii všechny zápasy nejvyšší české fotbalové soutěže, Fortuna ligy. Vysílací práva platí minimálně až do roku 2022. „Z každého kola budeme vyrábět čtyři televizní utkání v nejlepší vysílací kvalitě. Další čtyři utkání, která rovněž odvysíláme v O2 TV v rámci multidimenze, přineseme v tzv. streaming kvalitě,“ prozrazuje Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport. Díky spolupráci O2 a českého fotbalu navíc bude na ligové zápasy nasazena technologie videorozhodčích více než doposud. Pouze v O2 TV tak uvidíte všechny ligové šlágry včetně derby pražských “S”.

Obstojí Viktoria Plzeň v konfrontaci s evropskou špičkou?

Poprvé od sezóny 2013/14 si český mistr Viktoria Plzeň zahraje základní skupinu prestižní Ligy mistrů a díky O2 TV si můžete atmosféru zápasů výběru Pavla Vrby vychutnat také doma v obýváku. Diváci se na O2 TV budou moci těšit samozřejmě i na všechny ostatní evropské velkokluby. Od nadcházející sezony to bude více než 140 exkluzivních přímých přenosů v osmnácti hracích týdnech. Obhájí Real Madrid s hvězdným Ronaldem trofej i příští rok?

Champions League v O2 TV Champions League v O2 TVFoto O2 Czech Republic a.s.

Naváže Kometa Brno na úspěchy z minulých let?

Televize O2 TV chce potěšit diváky všech nejzajímavějších sportů u nás. Proto až do sezony 2022/23 získala také vysílací práva na hokejovou extraligu. Práva se vztahují i na vyřazovací část a finále. Fanoušci se tak mohou těšit až na osmdesát přímých přenosů v každém roce. Poslední dva ročníky patřily v Extralize brněnské Kometě, která však nyní přišla o talentovaného Nečase. Podaří se ji udržet na absolutním vrcholu?

Kde O2 TV naladím?

O2 TV je dostupná pro všechny domácnosti s připojením k internetu. Stačí připojit set-top box O2 TV k síti a propojit jej s televizí. Rázem si můžete s celou rodinou užívat mnoha funkcionalit, jako je sedmidenní zpětné zhlédnutí nebo možnost sledovat televizi až na čtyřech zařízeních současně. Hádky o tom, jestli v televizi poběží fotbal, rodinný film či seriál, budou dávno minulostí.  Žádná branka vám neunikne ani na dovolené. Na mobilu, notebooku či tabletu můžete sledovat O2 TV v jakémkoliv státu Evropské unie.

Menu O2 TV Menu O2 TVFoto O2 Czech Republic a.s.

Vše o O2 TV najdete na webu www.o2.cz/tv.

 

 

Články odjinud


Články odjinud