13. září 2021 • 00:00

Nový kabát si na podzim zaslouží i vaše střecha

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Potřebuje střecha vašeho domu, jeho obložení či stavební prvky na vaší zahradě nový háv? Není divu, tyto objekty jsou během celého roku vystaveny rozmarům počasí a jsou také náchylné ke korozi. To vše může vygradovat až k jejich postupné devastaci. Předejít nežádoucím dopadům však můžete pravidelnou aplikací ochranných nátěrů.



Na trhu s barvami a laky se to nátěrovými barvami jen hemží, jak ale poznat tu pravou? Při výběru svoji pozornost zaměřte na ty, které jsou vysoce odolné vůči UV záření a povětrnostním vlivům. Vhodným přípravkem je proto ETERNAL mat akrylátový. Tato vodou ředitelná nátěrová hmota je určená k nátěrům stavebních prvků a konstrukcí z pozinkovaného plechu (i bez předchozí oxidace), kovu, nepochozího betonu a dřeva, hliníku či mědi. Pro její univerzálnost ji můžete aplikovat také na třískocementové a dřevotřískové desky nebo pěnový polystyren. Nátěrová hmota je navíc určená pro venkovní i vnitřní použití.

Foto AUSTIS a.s.

Nečekané výhody pro tmavé střechy

Má-li vaše střecha černou nebo antracitovou barvu, pak vás nátěrová hmota Eternal mat uspokojí hned dvakrát. Tyto barevné odstíny totiž obsahují tzv. COOL pigmenty, které odráží až 50 % tepla ze slunečního záření a snižují teplotu natřeného povrchu až o 15 °C. Speciální pigmenty tak výrazně snižují riziko zahřívání povrchu i prostupu tepla do konstrukce budovy. Ušetříte tak náklady za pořízení klimatizace.

Najde uplatnění všude 

Nátěrová barva ETERNAL mat akrylátový má široké využití. Touto barvou je například natřená vzduchotechnika v O2 aréně či střecha sportovního areálu FK ADMIRA.

ETERNAL mat akrylátový je k dostání na stránkách e-shopu barvy-eternal.cz.

Foto AUSTIS a.s.

Články odjinud


Články odjinud