3. prosince 2009 • 12:00

Woodsova milenka: Dva roky mám sex s Tig(e)rem

Autor: Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší golfista světa Tiger Woods (33) je na dně! Přihlásila se další údajná milenka, která tvrdí, že s ní byl nevěrný manželce a matce jeho dvou dětí Elin (29). Servírka Jaimee Grubbs (24) si prý s nejbohatším sportovcem světa užívala přes 2 roky milostný románek.



Tiger se ve středu za své chování omluvil, nevěru nevyvrátil. Skandály kolem Woodse se začaly šířit minulý týden, kdy vyšlo najevo, že prý měl poměr s Rachel Uchitel. Pak pokračovaly podivnou autonehodou, za kterou dostal vtipnou pokutu 164 dolarů.

A včera vyšla najevo další údajná nevěra. Barová hosteska Jaimee Grubbs totiž tvrdí, že s golfovou superstar měla milostný poměr! „Byli jsme spolu v kontaktu více než dva roky. Mám od něho uloženo více než 300 esemesek,“ řekla Grubbs magazínu US Weekly.

Románek s Jaimee měl údajně začít v dubnu 2007, kdy ji Tiger oslovil v Las Vegas. „Pak jsme se viděli o pár dní později. Pozval mě k sobě do hotelu, kde jsme spolu poprvé spali. Za ty dva roky to bylo asi dvacetkrát,“ tvrdí pohledná brunetka, která si je jistá, že má teď Woods výčitky svědomí.

444090:gallery:true:true

A skutečně! Tiger v prohlášení vyjádřil politování nad tím, že byla jeho rodina zapletena do skandálu s milenkami. „Vím, že jsem poškodil rodinu. Nechoval jsem se správně podle svých hodnot a tak, jak by si mí nejbližší zasloužili. Budu usilovat o to, abych byl lepším člověkem, otcem a manželem,“ uvedl mnohoznačně Woods.

Konkrétně své morální prohřešky nerozebírá. Uvedl jen, že s překvapením pochopil, jak velký dopad může mít na život zájem bulváru. Zato Jaimee otevřeně zavzpomínala na dobu, kdy se s Woodsem poznali a začali se sbližovat.

„Bylo úžasné, když jsme spolu mohli být o samotě, i když jsem vždycky věděla, že nikdy nebudeme spolu. Pamatuji si, jak jsme se poprvé políbili. Srdce mi málem vyskočilo z těla.“ Co na to Woodsova žena Elin? Odpustí Tigerovi, nebo požádá o rozvod?

Co psal Tiger milence?

✔ Brzy tě vezmu někam ven, ale musíš být trpělivá.

✔ Kdy naposled jsi se s někým vyspala?

✔ Příští dva týdny budu na západním pobřeží. Co kdybychom se viděli v Orange County?

✔ Nepiš mi až do zítřejšího rána. Mám teď kolem sebe mnoho lidí.

✔ Napiš mi něco rajcovního. Jdi do koupelny a vyfoť se.

✔ Změna plánu. Potkáme se v Island hotelu. Mám pro nás na noc zamluvený pokoj. Číslo je 905. Je to na východní straně fashion islandu.


Jak to s Jaimee začalo?

13. duben 2007 Jaimee Woodse poznala v lasvegaském klubu. Tvrdí, že během několika dnů provozovali sex v hotelu v San Diegu.

18. červen 2007 Týdny spolu spí. Tigerova manželka porodila dceru Sam. Červen 2008 Nejlepší golfi sta se podrobil operaci kolene, což je s Jaimee dočasně odloučilo.

27. září 2009 Tiger údajně milenku bombardoval esemeskami. 30. září 2009 Woods se snažil domluvit si s Jaimee schůzku po turnaji v San Francisku.

18. říjen 2009 Pohledná Jaimee tvrdí, že s Tigerem dováděli v Island hotelu v Newport Beach.

24. listopad 2009 Woods požádal Jaimee, aby si vymazala hlasovou schránku, kdyby jí volala žena Elin.

27. listopad 2009 Tiger Woods se zranil. Měl autonehodu.


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud