7. ledna 2010 • 04:59

Woodsův nosič holí: Milionář ze Zélandu

Autor: Pavel Krejča (Blesk)
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho chlebodárce si užíval nemanželského sexu. On kvůli tomu přišel o práci. Steve Williams (46), nosič holí golfisty Tigera Woodse (34), který v reakci na svůj sexuální skandál přerušil kariéru, však přesto tráví doma na Novém Zélandě pohodovou dovolenou. Vyhrává automobilové závody a navíc mu dál tečou na konto peníze z příjmů fenomenálního parťáka.



Blesk.cz

Smlouva s ním z něj udělala nejbohatšího sportovce země! Williams stál při mnoha velkých vítězstvích za Woodsovými zády. Už mu na zelených hřištích radí přes deset let. A pěkně mu to nese. Ročně vydělá deset procent z Tigerových výdělků, což loni činilo 180 milionů korun, rok předtím dokonce 230 milionů!

Jeho jmění se tak blíží dvěma miliardám korun. Podle některých zámořských deníků tak v roce 2008 inkasoval dokonce větší fi nanční obnos než fenomenální olympijští hrdinové Michael Phelps a Usain Bolt. Další balík peněz dostává od olejářského koncernu Valvoline, se kterým podepsal kontrakt díky úspěšnému závodění v autech (ale hlavně kvůli tomu, že má na tričku na hřišti vedle Woodse znak jejich firmy).

Automobilové závody jsou velkým Williamsovým koníčkem. Stal se dokonce mistrem Nového Zélandu v kategorii cestovních vozů. Letos vyhrál další dvě prestižní klání. „Vždycky mám ty nejvyšší cíle a chci zvítězit. Ať už je to na golfu s Tigerem, nebo za volantem bez něj. Závodění mi dává adrenalin, u golfu jsem klidný,“ popsal Steve. Snad nemá s Woodsem společné hobby v lovení žen.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud