17. března 2010 • 16:18

Terry naboural bodyguarda, zlomil mu nohu

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když se nedaří, tak se prostě nedaří. Kapitán fotbalové Chelsea John Terry po vypadnutí z Ligy mistrů autem srazil člena klubové ochranky a ošklivě ho zranil!



Terry do bodyguarda narazil, když pomalu projížděl klubkem fotografů a fanoušků po kruté porážce od Interu Milán. S odvoláním na klub to oznámil server televize BBC.

Anglický reprezentant prý projížděl chumlem lidí jen asi čtyřkilometrovou rychlostí a jeho auta se dotýkalo tolik lidí, že si zraněného muže vůbec nevšiml. Proto od nehody odjel.

"V tlačenici, která byla u stadionu po utkání, srazil na zem člena ochranky, který má po kontaktu s autem ošklivě pohmožděnou nohu," cituje BBC prohlášení Chelsea.

"John si byl vědom, že se jeho auta dotýkala spousta lidí, ale netušil, že u toho došlo ke zranění," pokračuje text. Když se pak Terry o incidentu dozvěděl, hned se ozval policii.

Ta u něho provedla dechovou zkoušku a upřesnila, že poraněný muž má zlomenou nohu. Terry prý také kontaktoval zraněného a zajímal se o jeho zdravotní stav.

Pro Terryho to vůbec není šťastné období. Nejenže v úterý vypadl z Ligy mistrů, ale před časem přišel kvůli provalení své nevěry o kapitánskou pásku v anglické reprezentaci.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud