19. dubna 2010 • 15:21

Defoe provozoval sex v autě, vedle si hrály děti

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

V anglické Premier League se to hemží pořádnými skandály. Po Johnu Terrym a Ashley Coleovi se „předvedl“ útočník Tottenhamu Jermaine Defoe (27), který provozoval sex s mladou dívkou (20) na veřejném prostranství. Jen pár metrů vedle si hrály malé děti.



„Defoe se vůbec nestyděl. Bylo zřejmé, co se děje,“ řekl listu News of the World fotograf, který mileneckou dvojici načapal.

Žhavá akce se udála v úterý večer, pouhých 24 hodin před důležitým střetnutím s Arsenalem. Defoe byl spatřen, jak s kapucou opouští svůj dům a pěšky míří rovnou do modrého vozu Toyota RAV4 zaparkovaného pouhých 50 metrů od jeho sídla.

Jakmile byl uvnitř, auto se dalo do pohybu a zastavilo až ve slepé uličce vedle luxusních domů. O sto metrů dál si hrál houf dětí ve věku sedmi a osmi let. To ovšem mileneckému páru nevadilo a vlezl si na zadní sedačky.

Ještě v únoru přitom Defoe tvrdil: „Fotbalisté musejí být pro děti vzorem. A to přesně chci.“



Když se ale spustil s mladou dívkou, bylo ještě světlo. „Kdokoliv mohl vidět, co dělají. Jen pár minut si povídali, než dívka zmizela z dohledu. Pak byla vidět pouze její hlava, jak se pohybuje nahoru a dolu. Bylo jasné, že se s ním setkala za jediným účelem. Defoea to ale očividně bavilo,“ pokračoval fotograf.

Poté oba vyfotil v autě. Šokovaná slečna se okamžitě snažila schovat za sedadla. Defoe si vystačil pouze se zakrytím očí a pak šel domů, jako by se nic nestalo. Dívka ještě pět minut seděla v autě, než celá rozrušená odjela.

A co na chování Defoea řekli sousedé? Byli znechucení. „Je to hanebné. Pořád ho vyzvedávají jiné dívky,“ řekla mladá maminka. „Co s nimi dělá, je jeho věc, ale ať si to dělá v soukromí,“ přidal starší muž.

Pokud policie začne Defoea vyšetřovat, hrozí mu za veřejný sex až šest měsíců vězení nebo peněžitá pokuta 5 tisíc liber, což pro něj díky výdělku 60 tisíc liber týdně nebude sebemenší problém.

Podle britských zákonů nemusí mít policisté ani patřičné důkazy pro to, aby Defoea odsoudili. Stačí najít dva nebo více svědků, kteří fotbalistův veřejný sex viděli.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud