26. září 2011 • 04:59

Jágr se v NHL uvedl skvostně, teď ho bude sledovat velký bratr

Autor: Pavel Krejča (Blesk)
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr ve třiceti devíti letech ohromil slavnou NHL. Po návratu z Ruska v sobotu potupil v premiérovém přípravném utkání v dresu Philadelphie Detroit (3:1), když vstřelil vítězný gól a na další nahrál. Byl vyhlášen první hvězdou zápasu! Fanoušci hltali jeho bravurní kousky na ledě a mohou se těšit, že nahlédnou i do soukromí slavné osmašedesátky. Brilantního útočníka a jeho tým totiž bude v zámoří sledovat velký bratr – televize ho bude špehovat i ve sprše!



Loni filmový štáb stanice HBO natáčel zákulisní dění v týmech Washingtonu a Pittsburghu. Důvodem byl jejich očekávaný novoroční zápas pod širým nebem.

Kamera se v reality show zvané 24/7 dostala prakticky všude, dokonce i do koupelen hokejových celebrit, jako je Crosby nebo Ovečkin!

A právě podobné venkovní utkání (tzv. Winter Classic) čeká 2. ledna i Philadelphii, která se na zamrzlém povrchu baseballového stadionu utká s New York Rangers.

Proto před tímto soubojem budou hvězdami televizních obrazovek také dva Češi v dresu Flyers – Jaromír Jágr a Jakub Voráček. Budete tak moci vidět, co hráči dělají, když zrovna neválí s pukem na hokejce.

V současnosti však všechny příznivce nejproduktivnějšího Evropana v historii NHL (1599 bodů) zajímá, jak si počíná po návratu do zámoří po tříletém angažmá v ruském Omsku. A jsou z něj v extázi!

Jágr, který s Philadelphií podepsal roční smlouvu na 60 milionů korun, exceloval hned v první utkání s Detroitem. Zaznamenal v něm dva body. Přesto nebyl spokojen.

„Za tři roky, co jsem v NHL nehrál, se hokej změnil. Bylo to horší, než jsem čekal. Tempo hry na mě bylo dost rychlé. Ještě musím zamakat, abych hodnotil svůj výkon kladně,“ smál se Jágr.

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud