25. listopadu 2011 • 04:59

Jaromír Jágr se do svatby nehrne: Je to jen kus papíru

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
17
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S přítelkyní Innou Puhajkovou žije Jaromír Jágr už léta, svatbu ovšem jen tak neplánuje. Úřední potvrzení pro svou lásku prý nepotřebuje. Dítě už si ale hokejová megahvězda představit dovede...



"Je to jenom kus papíru," nechal se útočník Philadelphie slyšet před zámořskými novináři, když přišla řeč na ženění.

Do svatby se tedy slavná 68 příliš nepožene. O dítěti už prý ale Jágr uvažuje. "Samozřejmě chci být jednou táta," věnoval se při příležitosti amerického Dne díkůvzdání i soukromým otázkám žurnalistů.

"Ale chtěl bych být jako moji rodiče a chci se dětem věnovat stejně jako oni mě, na což ještě nejsem připravený," rozváděl své myšlenky na pokračovatele hokejového rodu.

"Možná příští rok, kdy se moje hokejová kariéra bude blížit ke konci," dodal před americkými reportéry, kterým se také svěřil, že bez svých rodičů by nikdy tak velké věci nedokázal.

"Kdybych měl za mámu a tátu někoho jiného, teď bych v NHL nehrál. To vím naprosto jistě," prohlásil. "Patří přesně mezi typy rodičů, kteří se vzdali svých vlastních životů kvůli tomu, aby se jejich děti měly lépe a byly úspěšné," složil Jaromír Jágr poklonu mamince a tatínkovi.

Inně to ve svatebních šatech opravdu sluší. Zatím si je ale mohla obléct jen na přehlídku...
Inně to ve svatebních šatech opravdu sluší. Zatím si je ale mohla obléct jen na přehlídku...

Vstoupit do diskuse
17
Články odjinud


Články odjinud