28. listopadu 2011 • 19:48

Bývalý milenec Sereny: Sex s ní byl dřina, musel jsem makat

Autor: nap
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě donedávna řádila mladší ze sester Williamsových Serena na kurtech jako utržená ze řetězu. Konečně jinak by také těžko vyhrála třináct grandslamových titulů a na dlouhé měsíce opanovala první místo světového žebříčku. Vyrovnat se svalnaté Sereně však není lehké ani po stránce sexu, jak potvrzuje její exmilenec rapper Common.





Devětatřicetiletý zpěvák se otázkám na intimní život s o devět let mladší krajankou nevyhýbá. "Když jsem chtěl Sereně stačit, musel jsem hodně posilovat," reagoval Commnon se smíchem na dotaz jednoho z fanoušků při rozhlasovém interview pro americkou stanici.

Že se Serenou není lehké pořízení, potvrzují i fotografie z nedávno sehrané exhibice se sestrou Venus, kde tenistka přihlížejícím divákům předvedla, že rozhodně žádná třasořitka není. Vypresované oblečení jen zdůrazňovalo proporce šampionky.

"Má vskutku veliký svaly a stabilní podvozek," okomentoval poněkud svérázně postavu své expřítelkyně Common. "Ale je to fakt skvělá ženská. Už spolu nežijeme, ale zůstáváme dobrými přáteli," uzavírá debatu na lechtivé téma Common.

Pozadí Sereny je opravdu úctyhodné
Pozadí Sereny je opravdu úctyhodné

Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud