27. prosince 2011 • 19:45

Výškařská legenda Bergqvistová: Rozvedla se a žije s přítelkyní

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
10
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to venku a hodně se jí ulevilo. Legendární skokanka do výšky Kajsa Bergqvistová v lednovém vydání švédského časopisu QX přiznala, že už skoro rok žije se ženou. "Všechny ty spekulace a fámy byly pěkně otravné," řekla pětatřicetiletá mistryně světa z roku 2005.



Před rokem plnila stránky bulvárních novin svým rozvodem. Skvělá atletka měla za muže neméně slavného švédského režiséra Mansfielda Herngrena, takže zůstala pod drobnohledem i nadále.

A spekulace o tom, že žije s dívkou, nabíraly na síle. "Volali mi lidé z novin, že mě mají s Christinou nafocenou. Víme, že jste spolu a jmenuje se Kateřina," smála se Bergqvistová v rozhovoru, jehož ukázku časopis zveřejnil na svém webu.

"Jsem hrozně ráda, že jsem Christinu potkala, máme spolu skvělý vztah," pochvaluje si bývalá atletka, kterou proslavil její blonďatý culík.

Kajsa Bergqvistová na mistrovství světa v Helsinkách, kde v roce 2005 získala zlatou medaili Kajsa Bergqvistová na mistrovství světa v Helsinkách, kde v roce 2005 získala zlatou medailiFoto Reuters

"Už jsme spolu nějakou chvíli byly, měly jsme pocit, že náš vztah to nenaruší, tak jsme se rozhodly, že s tím půjdeme ven," popisuje Bergqvistová, proč se rozhodla o svém lesbickém vztahu promluvit.

Televizní komentátorka už se těší, že všechny fámy a spekulace teď utichnou. "Je to venku, každý to ví. A je dobře, že to bylo právě pro QF."

Vstoupit do diskuse
10
Články odjinud


Články odjinud