14. února 2012 • 22:04

Svatba! Ruská tenisová kráska Šarapovová si vezme basketbalistu

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přemožitelka Petry Kvitové z letošního semifinále Australian Open Maria Šarapovová se bude muset pomaličku rozloučit se svobodou. Ruská krasavice a její snoubenec, slovinský basketbalista Saša Vujačič, se rozhodli vkročit do posvátného svazku manželského. Tuto zprávu přinesl ruský server EG.ru.



Termín svatby je naplánován na magické datum 10. listopadu tohoto roku (10.11.12). Jelikož oba dva sportovci mají málo volného času a sami mají velice nabitý program, vybrat datum pro jejich slavný den nebylo vůbec jednoduché.

Samotné vybírání termínu svatby spíše připomínalo obchodní schůzku. V tureckém Istanbulu ( městě, kde Saša hraje v týmu Anadolu Efes) se sešli příbuzní, sponzoři a manažeři obou sportovců.

Jménem ženicha mluvil jeho agent, který se snažil naplánovat obřad na polovinu května. To ale nakonec ostatními nebylo schváleno, jelikož v té době se hraje druhý tenisový grandslam sezony Roland Garros. Zde přeci Maria nemůže chybět...

O tom, kdo bude mít v budoucnu ve společné domácnosti větší slovo, asi nebude pochyb. Vujačič "Máše" ustoupil a přistoupil na její podmínky. Svatba se bude konat až po konci tenisové sezony.

Sašovi nevadí ani to, že v té době bude turecká basketbalová liga v plném a nestihne několik zápasů.

Každopádně svatba jedné z nejhezčích ale zároveň nejhlučnějších tenistek, která je také nejvíce vydělávající sportovkyní světa, bude určitě velkou událostí.

Saša Vujačič se praštil přes kapsu a za zásnubní prsten pro Marii Šarapovovou utratil 4,5 milionu!
Saša Vujačič se praštil přes kapsu a za zásnubní prsten pro Marii Šarapovovou utratil 4,5 milionu!

Vstoupit do diskuse
8
Články odjinud


Články odjinud