29. února 2012 • 11:14

Tenistky na Oscarech: Williamsovy oslnily, Šarapovová ukázala okousané nehty

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sestry Williamsovy a ruská krasavice Maria Šarapovová. Trio tenistek, které si dopřává zdravotní pauzu. Světové hvězdy tenisu vyrazily na oscarový mejdan do Los Angeles pořádaný časopisem Vanity Fair. Všem třem to v honosných sexy robách vážně slušelo. Škoda jen těch okousaných nehtů Šarapovové, to byl pořádný trapas!



Tenistky, které se za pár týdnů opět zapojí do kolotoče turnajů WTA si načančaný večírek v L.A. nemohly vynachválit.

"Nejlepší večer v mém životě," okomentovala tuto akci Serena Williamsová, která se zde objevila po boku své starší sestry Venus.

I třetí do partičky a druhé hráčce světového žebříčku Rusce Marii Šarapovové to náramně slušelo. Předvedla se v kraťoučkých bílých plesových šatech, ve kterých vynikaly její sexy křivky.

Bohužel pro ni, ale fotografům neunikl pohled na její ruku. To, že v ní držela blyštivou kabelku a na prstu se vyjímal prsten plný drahokamů, nebylo u nejvíce vydělávající sportovkyně světa nic překvapivého.

Ale co ty nehty? Fuj! Tenistka, jenž je také známá jako modelka, ukázala celému světu své do krve okousané nehty. Mezi celebritami ze všech koutů světa to bylo velkolepé faux pas.

Dobrá nálada sester Williamsových na večírku při předávání Oscarů
Dobrá nálada sester Williamsových na večírku při předávání Oscarů

Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud