18. května 2012 • 21:40

Hokejistům jedou fandit přítelkyně. Dorazí i Plekancova Vondráčková?

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mezi fanoušky v červeno-bílo-modrých barvách v hledišti helsinské Hartwall Arény přibudou v bojích o medaile na mistrovství světa tradičně i příbuzní či blízcí českých hokejistů. Někteří zamířili do Helsinek už dnes po vlastní ose, další dorazí v sobotu letem organizovaným Českým svazem ledního hokeje. Přiletí i Lucie Vondráčková, známá zpěvačka a manželka kapitána Tomáše Plekance?



"Manželka měla let už na dnešek. Jsem rád, že bude u takového zápasu. Neužila si Německo, protože byla doma se synem, který byl ještě malinkatý," těšil se obránce Ondřej Němec na svou choť, jež před dvěma lety nebyla u jeho životního úspěchu v podobě zlata v Kolíně nad Rýnem.

"Řešilo se to včera večer, někdo letí sám, někdo přes svaz. Podařilo se nám to 'zabukovat' tak, aby se manželka ještě prošla městem a zápas si užila."

Útočník Michael Frolík bude mít v hledišti přítelkyni a rodiče. Do Helsinek se nevydávají poprvé.

Lucie Vondráčková s Tomášem PlekancemFoto Martin Sekanina (Blesk)


 "Už jsem tady hrál NHL s Floridou proti Chicagu. Naši tady taky byli, město trošku znají. Byli tady pár dní, takže už vědí, kam mají jít třeba do restaurace," prohlásil Frolík, který nyní naopak hájí barvy Chicaga.

Hrdina čtvrtfinálového zápasu se Švédskem Milan Michálek, který trefou 29 vteřin před koncem český tým na medailovou misi do Helsinek poslal, se také těší na podporu.

"Přijedou oba rodiče a manželka. Moc tady toho ale asi nestihnou, jen zápas," prohlásil kanonýr Ottawy. "Od nás dorazí bratr a máma," hlásil forvard Martin Erat, který musel po vyřazení Nashvillu rychle spěchat od rodiny do Stockholmu.

Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem na utěšovací procházce noční Bratislavou
Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem na utěšovací procházce noční Bratislavou

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud