16. října 2012 • 10:50

Jak se žije s šílencem. Kdo je přítelkyně rekordního skokana Felixe?

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když jde její přítel do práce, znamená to, že vylétne balonem do výšky více než 39 kilometrů a pak skočí dolů. Jak se žije s rakouským adrenalinovým šílencem Felixem Baumgartnerem (43)? Jeho přítelkyně Nicole Oetlová (30) musí mít pořádně pevné nervy: se světovým rekordmanem žije už několik let.



V neděli vpodvečer, když miliony lidí fascinovaně sledovaly Baumgartnerův skok za hranice lidských možností, ona myslela na jediné: aby ve zdraví přežil. "Oddechnu si, až bude Felix stát přede mnou," nechala se slyšet na tiskové konferenci.

Když sledovala jeho pád rychlejší než zvuk, po tváři jí stékaly slzy. Seděla vedle jeho rodičů a spolu s nimi také propukla v jásot, když po devíti minutách v pořádku dopadl na zem.

Tahle krásná žena ale svého miláčka v jeho životu nebezpečných eskapádách podporuje, výšek se rozhodně nebojí. Často s ním bývá v helikoptéře, ze které si bývalý vojenský parašutista dopřává svých méně pamětihodných seskoků, při přípravách projektu Stratos mu byla stále po boku.

Nici, jak Felix své přítelkyni říká, je bývalá gymnastka a v současnosti trénuje malé rakouské gymnastické naděje. A snad se dočká i delšího období relativního klidu.

Nici je bývalý gymnastka a v současnosti trénuje mladé naděje - sama je taky stále pěkně pružná...
Nici je bývalý gymnastka a v současnosti trénuje mladé naděje - sama je taky stále pěkně pružná...

Baumgartner se totiž po svém nedělním rekordu nechal slyšet, že si od skákání dá alespoň na čas pohov. Možná to bude vypadat jako před několika měsíci, kdy oznámil na svém facebookovém profilu, že si s Nici vyrazil na víkend ven.

Romantické fotky pohodičky v přírodě pak doprovodil textem: "jezero, loď, pivo a moje holka! Co jste dělali o víkendu vy? Že by něco podobného?"

Romantika na lodičce: Felix Baumgartner a jeho přítelkyně NicoleFoto Facebook (FelixBaumgartner)

Podobného možná. Ale jak podotýkají autoři článku na Yahoo.com, nikdo z nás neplánoval za pár měsícu skočit z výšky 39 kilometrů...

Kdoví, co se rodí v hlavě "šílence" jménem Felix Baumgartner teď.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud