Jan Jaroch
14. července 2023 • 04:40

Drsná sázka Vondroušové: Ještě jedna výhra a jdeš! Kouč bude s tetováním...

Autor: Jan Jaroch, inf
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z LONDÝNA | No rain, no flowers. Abstraktní motivy i další motivační citáty má pod kůží Markéta Vondroušová. Fanynka tetování prý už ani nepočítá, kolik obrázků po těle má. Na jedno si dá ale dobrý pozor: aby pod jehlu musel její kouč Jan Hernych. Znamenalo by to totiž, že vyhrála Wimbledon. Tak zní jejich svérázná sázka.



Jak vznikla? Před Wimbledonem Vondroušová trénovala s Jelenou Rybakinovou, loňskou šampionkou All England Clubu. A všimla si, že trenér kazachstánské tenistky Stefano Vukov má na pravé paži vytetované jméno své svěřenkyně a datum jejího wimbledonského triumfu. Prohrál totiž sázku uzavřenou už v roce 2020.

„Tak jsem Herňovi říkala, že se o to samé taky vsadíme. Smál se a říká: Když vyhraješ grandslam, tak jo. Plácli jsme si. Asi chudák nevěděl, do čeho jde,“ dobře se bavila Vondroušová vedlejším efektem svého tažení.

Kouč Hernych o hráčce prohlašuje, že má trochu drsnější smysl pro humor, což čtyřiadvacetiletá tenistka taky potvrdila. „Hned po semifinále jsem Herňovi říkala: Ještě jeden zápas a jdeš!“ řehtala se. Vybere mu i motiv? „No jasně, můj obličej,“ bavila se dál.

Co na to známý slušňák a táta tří dětí, zatím není známo…

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud