31. srpna 2011 • 11:30

Tenistku trápila obří prsa. Teď smetla šampionku z Roland Garros

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Pozornosti fanoušků nikde neunikla. Bohužel pro rumunskou tenistku Simonu Halepovou to nebylo ani tak pro její tenisové umění či půvab, ale mnohem více pro nepřehlédnutelná prsa, s kterými se proháněla po dvorcích, a jenž ji značně komplikovaly pohyb. Teď už je však vše jinak. Brzy dvacetiletá hráčka smetla v prvním kole US Open vítězku druhého grandslamového turnaje roku Číňanku Li Na jasně 6:2, 7:5!



Před třemi lety rumunskou hráčku Simonu Halepovou možná neznali ani ti největší tenisoví příznivci. Řada fanoušků si však jistě vybavila hráčku, která neúmyslně přitahovala příznivce pro své nezpochybnitelné vnady.

Velká prsa však mladou hráčku natolik omezovala v pohybu, že si je nechala zmenšit. A její hře to více než prospělo.

„Když hraju, dělají mi má prsa problémy, nechám si je zmenšit. Už jsem to chtěla udělat loni, ale náročný program mi to nedovolil,“ uvedla v roce 2008 Rumunka.

„Jejich váha mně působí velké potíže při pohybu. Nejsem schopná rychle a včas reagovat na míče. Tahle to nejde dál, musím na plastiku,“ postěžovala si Halepová.

I jako teenagera však Halepová upoutala pozornost svým tenisovým uměním, když vyhrála na French Open juniorku. Asi ani ve snu netušila, že o několik let později přejede seniorskou vítězku Roland Garros – Číňanku Li Na na probíhajícím US Open.

Rumunská tenistka slaví postupFoto EPA


Současná dvaapadesátá pozice na žebříčku je prozatímním  maximem rumunské trojky, na grandslamových turnajích se nejdále probila do 3. kola Australian Open v letošním roce. Vše však nasvědčuje tomu, že svého vrcholu bojovná Rumunka zdaleka ještě nedosáhla.

„Lidi se více zajímají o můj vzhled než o můj výkon. Už jsem z toho unavená, jak se mě na má prsa pořád někdo ptá, mám toho dost,“ postěžovala si v jednom z rozhovorů z roku 2008 současná 52. hráčka světa. Potom, co v prvním kole US Open vypráskala šampionku z Roland Garros má jednu jistotu: Ve středu zájmu fanoušků už budou jen její výkony.

Simone Halepová
narozena: 27.9.1991, Constanta (Rumunsko)
výška/váha: 1,68 cm / 64 kg
titulů: 0
zápasová bilance:
135 - 74
prize money: 396 883 dolarů

Simona Halepová v dobách, kdy ji trápila velká prsa
Simona Halepová v dobách, kdy ji trápila velká prsa

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud