Jan Jaroch
30. srpna 2014 • 22:00

VÍME PRVNÍ: Vaidišová se VRACÍ k tenisu, v září bude hrát turnaj

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký comeback, o kterém se již dlouhé měsíce spekulovalo, je tady. Nicole Vaidišová se v pětadvaceti letech vrací k tenisu. Znovu pod vedením Aleše Kodata, svého nevlastního otce a trenéra, pod kterým získala největší úspěchy. Vaidišová přijala divokou kartu do turnaje ITF v Albuquerque. Sportu to na US Open řekl její agent Olivier Van Lindonk.



Bývalá světová sedmička, semifinalistka Australian Open i Roland Garros. To je Nicole Vaidišová, kdysi pokládaná za zázračné dítě a později za zmařený talent. Poslední nálepku se pokusí ze sebe sejmout. V pětadvaceti a po víc než čtyřech letech bez soutěžního zápasu.

„Nicole se vrací. A Aleš (Kodat) je opět jejím trenérem,“ řekl Sportu její agent Olivier van Lindonk z agentury IMG, která nově zastupuje i Kvitovou.

Vaidišová nastoupí od 14. do 21. září na větším turnaji ITF s dotací 75 000 dolarů v Albuquerque v Novém Mexiku. Následovat by měly i další volné karty.

Vaidišová odehrála poslední zápas v březnu roku 2010 na turnaji ITF v americkém Hammondu. Pak kariéru pověsila na hřebík coby 176. hráčka žebříčku, kterou již tenis omrzel.

Více o comebacku Nicole Vaidišové čtěte v Nedělním Sportu!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud