9. července 2020 • 17:10

Tisport Elite Trophy: Zahraje si i osmá tenistka světa Bencicová

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Osmá tenistka světa Belinda Bencicová zasáhne do charitativní soutěže družstev Tipsport Elite Trophy. Švýcarka ve třetím dílu, který se uskuteční na tvrdém povrchu centrkurtu v Praze na Štvanici 18. až 20. července, posílí Růžový tým. Organizátoři v tiskové zprávě uvedli, že Růžový tým doplní rovněž slovenská reprezentantka Viktória Kužmová (82. WTA).



O první výhru bude růžový výběr v souboji s černými Karolíny Plíškové usilovat bez kapitánky. Petra Kvitová bude ve stejnou dobu hrát exhibici v Berlíně. Vedení převezme Barbora Strýcová. „Posledně byly všechny zápasy extrémně vyrovnané. Tým budu mít kvalitní. Snad se štěstí tentokrát překulí na naši stranu,“ řekla Strýcová.

Černý tým Karolíny Plíškové zůstává v původní sestavě. „Těším se, že se přesuneme z antuky na beton, který je mi přece jenom bližší a že se nám podaří i potřetí zvítězit,“ uvedla Karolína Plíšková. Její tým vyhrál první dvě části soutěže na antuce - v Praze zvítězil 7:4 a v Prostějově rozhodl až v závěrečné čtyřhře o výhře 7:6.

Na centrkurt u Negrelliho viaduktu se tenis před fanoušky vrátí po devíti letech a kapacita bude kvůli koronaviru snížena na tisíc diváků.

Vstupenky na turnaj budou od zítřejších 12 hodin v prodeji v síti Ticketportal. Ceny denních vstupenek se pohybují v rozmezí 200 až 300 Kč. Třídenní vstupenky v rozmezí 500 až 700 Kč.

Rozpis zápasů na první hrací den bude zveřejněn po 16. hodině v pátek 17. července. Na každé další hrací dny vždy den předem do třiceti minut po odehrání posledního zápasu na oficiálních webových stránkách turnaje www.elitetrophy.cz. Všechny přenosy bude živě vysílat internetová televize Tipsport a O2 TV Tenis.

Vstoupit do diskuse
0

Dejte nám like a sledujte nás!

.
instagram
Články odjinud