14. ledna 2017 • 08:05

Druhý turnaj o zájezd za Jágrem! Jaké sestavy vyslali do boje experti Sportu?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tu druhá kvalifikace Sazka Fantasy! V ní si můžete nastavit dvě sestavy, za jednu zaplatíte 10 Sazka Tokenů. V nadupaném sobotním kole, ve kterém se hraje 12 zápasů NHL, nebude jednoduché poskládat sestavu. Proto jsme vyzpovídali experty deníku Sport a nechali jsme je vytvořit vlastní tým pro vaši inspiraci. Na sestavy expertů se podívejte v článku.



Jan Barák, redaktor webu iSport.cz

V brance není o čem, tedy pokud Rinne bude chytat. Je to dvoumetrový sympaťák, jako já, který rád rybaří a podniká výlety do přírody, to možná za B. A za A bude čelit týmu s nejhorším útokem v aktuální sezoně, nula není vyloučena.

Kapitán Mitch Marner. Mít za 39 zápasů 32 kanadských bodů je na nováčka úctyhodný počin, navíc z dua Marner-Matthews je mi číslo 16 sympatičtější. V prvním vzájemném zápase a vůbec svém prvním v kariéře v NHL proti Senators nebodoval, teď to napraví.

Hrajte s námi Daily Fantasy o hodnotné ceny Hrajte s námi Daily Fantasy o hodnotné cenyFoto Sazka

Věřím, že svou sestavu jsem odlišil Arturrim Lehkonen. Těžko byste hledali v NHL hráče s lepší formou, proti Winnipegu zaznamenal dva góly a asistenci. Navíc ho v rozhovorech chválí i Tomáš Plekanec, je budoucností Canadiens.

Sestava Jana BarákaFoto Koláž iSport.cz

Adam Sušovský, redaktor deníku Sport 

Pro mě je jednoznačnou jedničkou Pekka Rinne z Nashvillu. Jeho čísla jsou úžasná, v letošní sezoně má procentuální úspěšnost zákroků nad 94%. Na střelecky neplodném Coloradu by si mohl smlsnout a přidat druhou nulu v sezoně.

I volba kapitána byla pro mě jednoznačnou záležitostí. Crosby je ještě o level jinde než ostatní hráči NHL, letos střílí góly ještě víc než obvykle. V Detroitu udělá minimálně tři kanadské body.

Jako překvapující tah jsem vytáhl nováčka z Caroliny. Finský vlasáč mě zaujal šikovnýma rukama a 10 gólů z prvních 41 zápasů v NHL není k zahození. Hurricanes si doma s Islanders poradí a Aho nějaký ten bodík do mojí sestavy určitě přidá.

Sestava Adama SušovskéhoFoto Koláž iSport.cz

Pavel Bárta, redaktor deníku Sport

8,5 milionů za Gibsona? To jsem nemohl jinak. Anaheim hraje poslední dobou trochu jiný hokej, úporný a hlavně hodně do obrany. V posledních zápasech nedostali víc jak dvě branky a navíc hrají na ledě druhého nejhůř skórujícího týmu.

Kapitán? Obdivuji hru Joea Pavelskiho, který snad boduje v každém zápase. V soubojích San Jose se St. Louis často padá hodně branek. Očekávám, že americký útočník posbírá hodně bodů.

Největším trumfem mojí sestavy je Andrew Ladd z New York Islanders. Ostrované se docela rozjeli a rádi by se konečně odpoutali z posledního místa Východní konference. Probudila se i letní drahá akvizice Ladd, který má sice na kontě jen 8 branek, ale poslední 4 vstřelil v minulých utkáních. Proti Carolině mu hodně věřím.

Sestava Pavla BártyFoto Koláž iSport.cz

Zdeněk Janda, redaktor magazínu Sport

Stejně jako kolegové vsázím na finskou zeď v brance Nashvillu. Colorado je letos směrem dopředu hodně zoufalé. Tak si říkám, kde jsou časy Joea Sakica či Milana Hejduka? Ale zpátky k fantasy, Rinne je jasnou volbou.

Zde se zapojte do Sazka Fantasy a hrajte každý den o super ceny >>

Ve své sestavě jsem vsadil na patriotismus. Hodně věřím v probuzení Tomáše Plekance a proč ne už v utkání s Rangers? Jasně, výkony českého reprezentanta zatím nebyly zrovna oslnivé, ale Tomáš to v sobě má, věřím mu.

Mým trumfem je David Pastrňák. V zápase Bostonu s Philadelphii očekávám hodně branek. V prvním útoku hraje s vítězi posledního Světového poháru Bergeronem a Marchadem, což je hodně znát. V přímém souboji zastíní i o hodně zkušenějšího Jakuba Voráčka.

Sestava Zdeňka JandyFoto Koláž iSport.cz

Martin Tomaides, redaktor webu iSport.cz

Ward má z posledních jedenácti utkání jen čtyři prohry, navíc Carolině se daří a Islanders zrovna moc ne.

Malkin je třetí nejproduktivnější hráč soutěže a přijde mi, že o tom téměř nikdo neví. Hodně na něj spoléhám.

Lindholm letos hraje pod svoje možnosti, ale má za sebou čtyři zápasy, ve kterých bodoval. Za tuhle cenu solidní doplněk.

Sestava Martina TomaideseFoto Koláž iSport.cz

Hrajte s námi Daily Fantasy o hodnotné ceny Hrajte s námi Daily Fantasy o hodnotné cenyFoto Sazka

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud