27. února 2017 • 13:36

O co hrajeme se Sazka Fantasy? Lístky na ligu i zájezd na Premier League

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je před námi další týden se Sazka Fantasy. Hráči Daily Fantasy se můžou těšit na turnaje anglické Premier League, české ePojisteni.cz ligy i hokejové NHL. Vytvořte tým ze sportovních hvězd a hrajte o super ceny včetně zájezdu na zápas nejslavnější fotbalové soutěže! V článku se podívejte, co nás tento týden čeká.



Během týdne si hráči Sazka Fantasy budou moc vychutnat souboje v turnajích zámořské NHL. Pro nejlepší je připraveno spousty Sazka Tokenů, které budou uživatelů potřebovat do velkých turnajů. V sobotu jsme vypsali soutěž o ceny za 5000 Kč, vstupné do turnaje je 30 Tokenů a každý hráč může sestavit až 3 sestavy.

O víkendu začnou další boje o hlavní cenu Sazka Fantasy, kterou je zájezd na zápas slavné Premier League! V sobotu hrajte soutěž o ceny za 5000 Kč + 5 nejlepších postupuje do finále o zájezd, vstup tentokrát za 30 Tokenů, hráč klasicky může sestavit až 3 sestavy.

Pokud nemáte dostatek Tokenů, v sobotu si zahrajte soutěž o ceny za 2000 Kč bez vstupného. V neděli a v pondělí hráče čeká turnaj 50/50 o 30 Tokenů.

Sestavte si svůj tým z hvězdných sportovců a každý den hrajte o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Během soboty a neděle se také hraje česká ePojisteni.cz liga. V sobotu nás čeká soutěž pro fanoušky českého fotbalu – hrajeme o 4 nové podepsané dresy Sparta Praha + 30 lístků na zápas Sparta – Zlín. Anebo soutěž o ceny za 5000 Kč, vstupné 30 Tokenů, až 3 sestavy. Pokud byste si chtěli zahrát i v neděli, vyzkoušejte turnaj soutěž 50/50 o 30 Tokenů.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud