27. listopadu 2016 • 17:11

Malinský: V závěru to nebyla pravá Sparta. Ať si sáhnou do svědomí

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po utkání byl hodně naštvaný. Záložník Hradce Tomáš Malinský se proti Spartě (1:2) sice střelecky prosadil, ale k bodům pro „Votroky“ nakonec nepomohl. Domácí to může mrzet, favoritovi byli víc než vyrovnaným soupeřem. „Není to pro nás dobrý výsledek,“ smutnil po utkání jediný střelec hradeckých, který se následně do hry Sparty pořádně pustil. „To, co předvedli v posledních 15 minutách, není pravá Sparta," prohlásil ostře.



Do utkání se Spartou vstupoval Hradec jako jasný outsider, vždyť v posledních čtyřech společných střetnutí vyšel vždy naprázdno. A úvod utkání tomu odpovídal, hosté šli ve 13. minutě po brankce Lukáše Juliše do vedení. „Chtěli jsme být aktivní a důrazní, ale na začátku jsme to nedokázali, a proto nás Sparta potrestala,“ potvrdil špatný vstup trenér domácích Milan Frimmel.

Brzké vedení hrálo Letenským do karet. Proti nováčkovi se svěřenci Davida Holoubka zatáhli hluboko do bloku a nechali tvořit Hradec. Ten si vytvořil několik zajímavých šancí, ale z druhého gólu se zásluhou Matěje Pulkraba radovala Sparta.

Hradec Králové - Sparta: Malinský si našel balon a zblízka propálil Koubka. 1:2
Video se připravuje ...

S vyhlídkami aktivního Hradce to vypadalo bledě. Jenže půlhodinu před koncem snížil Malinský a „Votroci“ se dostali na koně. V závěru utkání si vytvořil domácí tým několik slibných příležitostí a zahnal hosty do úzkých. 

Sparta se až do závěrečného hvizdu strachovala o výhru, nakonec se však ze tří bodů mohla radovat. „Výsledek je pro nás velkým zklamáním,“ tvrdil Frimmel.

Po utkání se do soupeře tvrdou kritikou pustil Malinský, kterému se nelíbilo časté zdržování soupeře. „Ať si sparťani sáhnou do svědomí. To, co předvedli v posledních 15 minutách, není pravá Sparta,“ zlobil se.

Nejlepší hráč utkání kousal prohru s favoritem jen velmi těžko. „Všichni viděli, kdo pak většinu času strávil vleže a ne ve stoje,“ rýpnul si do soupeře hradecký záložník.

CELÝ SESTŘIH: Hradec Králové - Sparta 1:2. Výhru nad nováčkem vystřelil Juliš s Pulkrabem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud