10. ledna 2017 • 04:55

Vukadinovič se zlobí. Pusťte mě do Slavie, žádá Zlín. Klub chce 40 milionů

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je mrzutý, zklamaný. Hrozí, že bude z Vukadina Vukadinoviče na jaře poloviční hráč. Proč? Zlín zatrhl jeho přestup do Slavie. Prý definitivně. Šestadvacetiletý hráč se ale chtěl posunout jinam a teď hrozí, že jeho výkony můžou na jaře jít dolů.

 



„Musím si o tom promluvit s majitelem (Zdeňkem Červenkou). Nechci se hádat, ale o přestup mám enormní zájem,“ reagoval srbský záložník na informace o zastavení jednání. „Když budu nespokojený, tak jsem pro klub k ničemu,“ vzkázal.

Šestadvacetiletý Vukadinovič mocně touží po odchodu do Edenu, registruje zájem o své služby. „Mluvil jsem s agentem i se Slavií. Hodně mě chtějí. Bude se tam hrát o titul, o Ligu mistrů. Je to pro mě výzva,“ požádal Fastav o vstřícnost.

Jenže podnikatel Červenka trvá na svém. „Stopnuli jsme to,“ vyjádřil se v pondělí. Nabídka pražského velkoklubu ho neuspokojila. Vukadinoviče si podle svých slov cení na 1,5 milionu eur (40 milionů korun). A tuhle „palbu“ v Česku nikdo nedá. Slavia je údajně ochotna nabídnout maximálně poloviční sumu.

Další přestupové novinky z Fastavu Zlín najdete v úterním vydání deníku Sport! Elektronickou verzi si můžete přečíst ZDE >>>

Titulní strana deníku Sport 10. ledna 2017 Titulní strana deníku Sport 10. ledna 2017Foto Sport

Vše o fotbalových přestupech najdete ZDE »

Ligový král asistencí Vukadinovič: Podívejte se, čím upoutal Slavii
Video se připravuje ...

Vukadinovič v reprezentaci? Problém bych s ním neměl, říká Jarolím
Video se připravuje ...

 

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud