19. ledna 2017 • 09:42

Vukadinovič zůstává ve Zlíně! Klub odmítnul nabídku Slavie

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velká přestupová sága končí bez dohody. Vukadin Vukadinovič zůstane i v jarní části ePojisteni.cz ligy hráčem Zlína, který odmítl nabídku Slavie. Pražský klub nabízel za srbského ofenzivního univerzála kromě základní přestupové částky podle informací deníku Sport zajímavé bonusy a hráčskou kompenzaci. Ani to však nakonec Zlín nepřimělo pustit jednu ze svých opor.



Zlín odmítal všechny nabídky Slavie , ty původní dokonce označoval ústy trenéra Bohumila Páníka za „neadekvátní a degradující“. Ještě včera si Martin Krob, generální ředitel Slavie, sedl ke stolu se zlínským majitelem Zdeňkem Červenkou.

Podle informací Sportu mu měl předložit následující návrh – 15 milionů ihned, k tomu na jarní hostování útočníka Lukáše Železníka a výhledově pět milionů za postup do Ligy mistrů, respektive dva miliony za postup do Evropské ligy, a to za každý rok Vukadinovičovy smlouvy. Jednání nakonec k dohodě nevedla.

Předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík však podle svého vyjádření na Twitteru trvá na tom, že nabídka klubu nepřesáhla 15 milionů korun včetně bonusů.

Ve Zlíně každopádně rozhodli, že Vukadinovič zůstane. "Velmi si vážíme nabídky Slavie. Ale nakonec jsme se rozhodli upřednostnit sportovní stránku před ekonomickou. Společně s Vukadinem budeme pokračovat dál v naší práci tady ve Zlíně a v letošní sezoně chceme bojovat o co nejlepší umístění v tabulce," zdůvodnil odmítnutí na klubových stránkách Zlína manažer Zdeněk Grygera.

Vukadinovičova reakce: Musím to vstřebat. Čtěte zde>>>

Co Slavia nabízela Zlínu podle informací Sportu za Vukadinoviče
- 15 milionů korun
- 5 milionů za případný postup do Ligy mistrů (a to v každém z následujících tří let)
- 2 miliony za případný postup do Evropské ligy (a to v každém z následujících tří let)
- Lukáše Železníka na jarní hostování

Fotbalové přestupy ONLINE>>>

Ligový král asistencí Vukadinovič: Podívejte se, čím upoutal Slavii
Video se připravuje ...

VIDEOBLOG: Vukadinovič, Payet a taktika trucování
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud