31. ledna 2017 • 19:45

Van Kessel blízko změny dresu! Odmítl 4 země, jedná s polským Gdaňskem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Slavie Gino van Kessel stráví s velkou pravděpodobností jarní část ligového ročníku na hostování v Polsku. Jednání o jeho odchodu potvrdil na klubových stránkách předseda představenstva Jaroslav Tvrdík. Hráčovým novým působištěm má být Lechia Gdaňsk. S informací jako první přišel server tn.cz.



Jaroslav Tvrdík v rozhovoru na klubovém webu potvrdil, že Van Kessel jedná s předním polským klubem poté, co odmítl nabídky z několika týmů ze čtyř různých zemí.

"Ve Slavii se v konkurenci Milana (Škody) a Murise (Mešanoviče) do základní sestavy na hřiště nedostane a u tak drahého hráče klub potřebuje, aby hrál. Není pravdou, že o Gina není zájem. Naopak," zdůraznil Tvrdík.

"Bohužel Gino se svým agentem odmítli několik vážných nabídek ze čtyř zemí. Chápu Gina, že chce hrát primárně za Slavii. Zájem klubu v této chvíli je, aby šel hostovat do týmu, kde bude hrát v základní sestavě. V současné době jsme velmi blízko dohodě s jedním z polských klubů, a proto Gino neodletěl na soustředění do Španělska," dodal Tvrdík.

Oním klubem má být Lechia Gdaňsk, momentálně druhý celek Ekstraklasy. V případě dohody by se reprezentant Curacaa potkal v jednom dresu s útočníkem Markem Paixaem, který v roce 2015 neuspěl ve Spartě.

Třiadvacetiletý Van Kessel přišel do Slavie v létě 2016 z Trenčína s puncem nejlepšího střelce slovenské ligy, nedokázal se ale výrazněji prosadit a v ePojisteni.cz lize se trefil jen dvakrát.

Před jarní částí se chtěl porvat o místo v sešívaném dresu, nakonec se ale trenéru Šilhavému  i kvůli jednání o hostování nevešel do kádru, který odletěl na soustředění do Španělska.

"Ve své době byl Gino předmětem zájmu i předních českých klubů, například Sparty, a byl žádaným zbožím na mezinárodním fotbalovém trhu," dodal Tvrdík s tím, že klub nad Kesselem ještě nezlomil hůl.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Van Kessel: Odchod na hostování? Ne, chci se prosadit ve Slavii
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud