6. února 2017 • 14:38

Do Liberce se vrací Bosančič. Zahrál si v Číně, Thajsku i Srbsku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Miloš Bosančič se vrací do Liberce. Osmadvacetiletý srbský fotbalista, který severočeskému celku pomohl v roce 2012 k mistrovskému titulu, podepsal smlouvu na rok a půl s opcí. Slovan o tom informoval na svých internetových stránkách.



Bosančič působil v Liberci v letech 2009 až 2012 a v české nejvyšší soutěži odehrál 72 zápasů a nastřílel 13 branek. Ze Slovanu poté odešel do korejského Kjongnamu a poté působil Crvené Zvezdě Bělehrad, čínském Chang-čou a naposledy v thajském celku Tero Sasana.

"Získáváme hráče, který může našemu týmu dodat nadstavbu, která nám na podzim chyběla. Musíme sladit jeho schopnosti s dovednostmi týmu tak, aby byl nejen platným, ale troufnu si říct i rozdílovým hráčem," uvedl sportovní ředitel Liberce Jan Nezmar.

Bosančič byl s Libercem od začátku zimní přípravy a na soustředění ve Španělsku zasáhl do všech tří zápasů. "V posledních měsících měl herní i kondiční výpadek, který ještě musí odstranit. Vidím na něm ale velikou chuť pracovat a toto manko smazat," prohlásil Nezmar.

"Dlouho jsem nehrál. Naposledy jsem nastupoval v Thajsku, ale tam skončila liga před třemi a půl měsíci. Do toho jsem měl také nějaké zdravotní problémy, takže jsem chtěl vědět, jak na tom jsem. Nechtěl jsem jen přijít do Liberce a být tu k ničemu," přidal Bosančič, kterého na jaře čeká s Libercem boj o záchranu. Slovan od pásma sestupu dělí pouhé dva body.

Fotbalové přestupy ONLINE>>>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud