16. února 2017 • 15:50

Mistr Ngadeu dostal od Slavie auto. Je to obrovská motivace, vyhlásil

Autor: pod, sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slib splněn. Čerstvý mistr Afriky Michael Ngadeu dostal po návratu do Prahy od Slavie za odměnu nové auto. Klíčky mu slavnostně předal šéf pražského klubu Jaroslav Tvrdík. „Pořád ten úspěch vstřebávám. Je to skvělé. Teď to chci oslavit s klukama ze Slavie. Hodně mě motivovali a podporovali,“ prozradil šťastný Ngadeu. Jak probíhaly oslavy v Kamerunu? A jak si věří v boji o titul v české lize? Podívejte se ve videu.



Český hráčský agent prohlásil, že máte nyní stejnou cenu jako váš věhlasný spoluhráč Nicolas Nkoulou z Lyonu - 10 milionů eur (270 milionů korun). Souhlasíte?
„Který manažer?“

Zdeněk nehoda, mistr Evropy 1976.
„Ne, ne, ne (mluví česky a hned přechází do francouzštiny). Vůbec si něco takového nemyslím, je to hráč, který je mnohem lepší a v mnoha ohledech mě přesahuje, ať už jde o francouzskou ligu nebo kamerunskou reprezentaci. Účastnil se i mistrovství světa, což se mně ještě nepodařilo. Vůbec se s ním nemohu rovnat. Je to hráč, jehož nesmírně respektuju, i když prochází nyní složitým obdobím. Já jsem pouze na začátku kariéry.“

Slávista Ngadeu je po africkém triumfu zpět. Teď chce bojovat o titul
Video se připravuje ...

Belgický trenér kamerunské reprezentace Hugo Broos prohlašoval, že má tým bez hvězd. Kapitán slávistického Jiří Bílek řekl, že jedinou hvězdou týmu jste vy. Cítíte se tak?
(smích) „Ne, ne, ne. Vůbec si nemyslím, že bych byl hvězdou. V Kamerunu jsme si všichni rovni, nikdo nikoho nepřevyšuje. Jirka to myslel určitě pouze v žertu a ne úplně vážně. I když mě někdo nyní hvězdou nazývá. Ve slávistickém kádru jsou si všichni rovni a mají vysokou kvalitu.“

Během afrického šampionátu u vás uváděli, že hrajete za Spartu. Vadilo vám to?
„Co k tomu říct? Jen to, že afričtí novinář neodvádějí dobrou práci a české kluby zaměnili. Popletli to. Nicméně vzhledem k tomu, co kamerunský tým v Gabonu dokázal, se už to dál nebude stávat, aby si prohodili Slavii se Spartou. Já jsem to také četl, řekl jsem si, že se jedná jen o opomenutí, za nimž nic jiného není. Stane, že to někomu znělo í podobně."

VIDEO: Jak Ngadeu dostal nové auto

Za triumf v Africkém poháru dostal Ngadeu auto věnované Mototechnou.
Video se připravuje ...

Krob: Barák v Edenu odvedl svoji práci
Video se připravuje ...

Michael Ngadeu ve svém novém v slávistickém autě od Mototechny.
Michael Ngadeu ve svém novém v slávistickém autě od Mototechny.

Šilhavý: Věřím, že Ngadeu přenese atmosféru vítězství na naše hráče
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud