18. února 2017 • 20:16

Levý po vykázání na tribunu: Kdybych řekl, co si myslím, nemůžu už trénovat

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Remízu s Jabloncem hráči Slovácka těžko vydýchávali. Měli za to, že jim cestu za vítězstvím nezatarasil soupeř, ale rozhodčí Jiří Houdek. Ten v 73. minutě vyloučil domácího záložníka Vlastimila Daníčka, neodpískal pokutový kop za údajnou ruku v šestnáctce a vykázal protestujícího kouče Stanislava Levého na tribunu. „Nemyslím, že to byl faul na červenou,“ reagoval Daníček.



Zatímco on s rozhodnutím sudího zásadně nesouhlasil, postižený Martin Pospíšil to viděl trošku jinak. „Jasnej faul, sám Dáňa (Daníček) to řekl. Byl jsem u balonu dřív, píchnul jsem si ho a on mě trefil na kotník. Že mu dal rozhodčí červenou, to už neovlivním,“ krčil rameny jablonecký záložník.

Po tomto verdiktu vypěnil trenér Slovácka. Stanislav Levý vystartoval zpod stříšky na střídačce a Houdkovi vynadal. Ten ho okamžitě vykázal z lavičky. Levý cestou naštvaně prásknul dvířky u vstupu na tribunu. Na moment se posadil mezi diváky, aby se vzápětí vrátil přes střídačku do blízkosti hřiště. „Bylo lepší, když jsem byl tam,“ poznamenal.

Slovácko - Jablonec: Daníček dostal červenou, na tribuny byl vykázán i trenér Levý
Video se připravuje ...

K zápasu by sdělil leccos, ale bál se, že přijde trest. „Kdybych řekl, co bych chtěl, tak nemůžu dál trénovat. Nelíbilo se mi, jak utkání probíhalo. Víc se k tomu radši nevyjadřuju,“ ucedil zkušený stratég. „Do té sedmdesáté minuty bylo ve druhém poločase na hřišti jen jedno mužstvo, které chtělo vyhrát. A to jsme byli my. Musím hráčům poděkovat, jak k tomu přistoupili,“ prohlásil už klidný kouč.

CELÝ SESTŘIH: Slovácko - Jablonec 0:0. Hosté nevyužili přesilovku
Video se připravuje ...

Hosté si expertu bodu cenili. „Můžeme být za remízu rádi. Vlasta (Hrubý) chytil minimálně dvě gólovky,“ podotkl obránce Jaroslav Zelený po své prvoligové premiéře v jabloneckém dresu. Severočeši sice dohrávali v přesile, ovšem drtivý tlak se z jejich strany nekonal. „Oni trošku zalezli a my jsme se do nich těžko dokázali. Nemyslím, že se nám to dneska úplně povedlo. Dokázali jsme za celý zápas vyprodukovat pouze břevno a Dolyho (Doležalovu) hlavičku. Nehráli jsme dobře, nešla nám kombinace,“ povzdechla si posila z Karviné, která na levém kraji obrany vydatně podporovala ofenzivu.

Zeleného ostré centry a technické průniky ozdobily vyrovnaný zápas, kouč Zdeněk Klucký přesto čekal od novice víc. „Nebyl to Jarda, jak ho známe. V prvním poločase měl několik laciných ztrát. Budeme ho hodně kritizovat,“ prohlásil na rovinu. „Náš výkon, včetně mého, nebyl ideální. Nemyslím, že by byla moje premiéra nějak oslnivá,“ přiznal Zelený.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud