Jan Vacek
16. března 2017 • 04:59

Limberského další průšvih? Z hotelu šel na tah, v Plzni asi po sezoně skončí

Autor: Jan Vacek, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je nepoučitelný. Když už se zdálo, že zkušený obránce David Limberský po sérii skandálů ubral plyn a zklidnil se, předvedl další úlet. Podle informací Sportu se zpronevěřil klubovým pravidlům, když po utkání Viktorie Plzeň s Libercem utekl z hotelu na noční tah a vrátil se až nad ránem. Od klubu měl vyfasovat tučnou pokutu. Zároveň mu údajně bylo naznačeno, aby si v létě hledal nové angažmá. Navíc to mohl být jeden z důvodů, proč se nevešel do nominace na středeční utkání s Bohemians (1:0).



David Limberský je živel. S dodržováním životosprávy si v minulosti nikdy nedělal příliš hlavu a nic se na tom nezměnilo ani nyní, kdy se jeho kariéra postupně láme do závěrečné fáze.

Naposledy zkušený obránce porušil interní pravidla po sobotním utkání s Libercem. „Limberský opustil hotel, vrátil se až na snídani. Od klubu dostal tučnou pokutu,“ potvrdily Sportu dva na sobě nezávislé zdroje, které si nepřály být jmenovány.

BLOG o Limberského průšvihu: Nepoučí se a pokuta nestačí. V Plzni mu musí ukázat dveře »

David Limberský s Milanem Petrželou na pivku! Jen co skončila podzimní část...
David Limberský s Milanem Petrželou na pivku! Jen co skončila podzimní část...

To rozlítilo vedení klubu na maximální obrátky. Dlouholetému obránci a bývalému kapitánovi uložilo vysokou pokutu. Zloba nejvyšších šéfů Viktorie zašla tak daleko, že měli problémovému hráči říct, aby si po sezoně našel nové angažmá.

Tenhle průšvih mohl být jedním z důvodů, proč Limberský nebyl nominován do středeční dohrávky 16. kola ePojisteni.cz ligy proti Bohemians. Podle oficiálního vyjádření západočeského klubu stojí za absencí 33letého levého obránce zdravotní problém. „Limberský byl jedním z hráčů, který léčil šrámy. Do hry ho nepustilo zranění,“ uvedl Pivarník na tiskové konferenci.

Další informace o situaci Davida Limberského v Plzni čtěte ve čtvrtečním Sportu. Elektronickou verzi včetně archivu novin najdete ZDE

Titulní stránka deníku Sport 16.3. 2017 Titulní stránka deníku Sport 16.3. 2017Foto Sport

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Bohemians - Plzeň 0:1. Viktoria stáhla náskok Slavie
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud