7. srpna 2017 • 04:59

Tři hvězdné posily Slavie spolu! Danny blízko gólu, Altintop se ukázal

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé si zahráli všichni spolu. Hvězdní slávisté Danny, Halil Altintop a Ruslan Rotaň dostali příležitost spolupracovat od začátku zápasu ve 2. kole HET ligy na půdě Baníku. V Ostravě si celkově vedli dobře, ovšem chyběla tomu třešnička v podobě gólu. A protože se neprosadili ani další hráči Slavie, favorit si odvezl jen bod. Jak se dařilo velkým posilám bok po boku? A kdo nejvíce vynikal?



Danny

Portugalec byl hodně vidět, aktivní byl až do konce zápasu. Nejčastěji se snažil rozehrávat, neúnavně se nabízel spoluhráčům a navíc zahrával nebezpečně standardní situace. Co bylo ještě důležitější, Danny se dokázal dostat také do několika zakončení.

Jenže bohužel pro Slavii přesnou mušku neměl. Jednou portugalský šikula dostal míč do sítě, ovšem nepohlídal si ofsajdové postavení, a proto gól nemohl platit. Jindy ho vychytal brankář Vašek. Celkově každopádně podal Danny velmi dobrý výkon, možná nejlepší ve Slavii.

Ostrava - Slavia: Dannyho gól neplatí kvůli ofsajdu
Video se připravuje ...

Ruslan Rotaň

Ze tří hvězdných posil je tradičně nejméně vidět, ve středu hřiště ale odvádí poctivou práci. I na půdě Baníku neváhal a několikrát pomohl týmu v defenzivě.

Rovněž se snažil rozjíždět akce hostujícího týmu, i když volil spíše jednodušší přihrávky, tvorbu hry nechával většinou na jiných. Jednou byl nicméně blízko gólu, když zahrál krásně přímý kop, domácí brankář Vašek ale míč vyrazil.

Ostrava - Slavia: Rotaňův přímý volný kop mohutným skokem zneškodnil Vašek
Video se připravuje ...

Halil Altintop

Doteď byl z hvězdné slávistické trojice nejkritizovanější. Na půdě Baníku ovšem ukázal, že je ještě brzy na to, aby byl odepisován. Altintop byl hodně aktivní, snažil se tvořit hru a dostal se i do zakončení, byl ovšem v těžké pozici. Zkušený turecký fotbalista mimo jiné připravil slušnou pozici pro Murise Mešanoviče, ten ale míč při akrobatickém pokusu minul.

Na druhou stranu se potvrdilo, že Altintop zatím nezahrává dobře standardní situace. Brzy si je vzal na starost Danny a vedl si lépe.

Ostrava - Slavia: Altintop hlavičkou v těžké pozici netrefil bránu
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Ostrava - Slavia 0:0. Branky Baroše ani Dannyho neplatily
Video se připravuje ...

Baroš se vrátil domů a chválil atmosféru i Nohavicu. Pro tyhle chvíle se fotbal hraje, hlásil
Video se připravuje ...

Laštůvka o Barošovi: Jsem rád, že se vrátil domů. Je ještě mladý na to, aby končil
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud