23. června 2013 • 09:41

Takhle kope Agáta! Před fotbalovými hvězdami ztratila botu

Autor: jp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyřnásobná narozeninová oslava známých osobností a k tomu jedna postupová show. Na prvním místě ale hlavně radost z fotbalu a spokojení fanoušci. Na stadionu v Lipencích, které postoupily do pražské I. A třídy, slavily narozeniny fotbalové hvězdy Jan Koller, Vladimír Šmicer (oba 40) a Ivan Hašek (50). K nim se přidal ještě šoumen a režisér Jakub Kohák (39).



Oslavenci Jan Koller, Vladimír Šmicer, Ivan Hašek a Jakub Kohák dostali šanci, aby si vybrali hráče do svých týmů a pak si to mužstva rozdala na zeleném pažitu v turnaji snů. Ten se hrál v Lipencích už počtvrté.

Na trávníku se objevila také modelka Agáta Prachařová a zaujala zajímavou kopací technikou, při níž ztratila svoji botu. Ladislav Vízek se na hřišti jen po zajímavém kousku ohlédl.

K vidění byly největší ikony českého sportu, které bavily fanoušky svým uměním. Fotbalový rekordman Jan Koller přihrává někdejšímu desetibojaři Romanovi Šebrlemu. Režisér Okresního přeboru Jan Prušinovský si bere „osobku“ na herce Ivana Trojana. Hokejista Roman Červenka zpracovává vysoký balon jako nic.

Bylo jasné, že o zábavu bude postaráno. „Musíte nám někoho půjčit. Teď nám zrovna odešel pryč Matěj Rupert a nemáme jak vystřídat,“ stěžoval si režisér Jakub Kohák Ivanu Haškovi.

Bývalý předseda fotbalové asociace nezměkl, Kohákovi hráče nedal. „Karel bude muset hrát taky bez střídání,“ popichoval Hašek oporu svého týmu Poborského.

Tým reklamní hvězdy nakonec skončil předposlední. Horší byla pouze Kollerova družina. Vyhrál Šmicer s kamarádem Patrikem Bergrem nebo tchánem Ladislavem Vízkem.

„Byl to perfektní turnaj. A klobouk dolů před těmi, co sem dokázali nahnat tolik osobností,“ uznal Ivan Hašek.

Na fotbalových narozeninách v Lipencích si zahrál i bývalý reprezentant Patrik Berger, stíhá ho bývalý desetibojař Roman Šebrle
Na fotbalových narozeninách v Lipencích si zahrál i bývalý reprezentant Patrik Berger, stíhá ho bývalý desetibojař Roman Šebrle

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud